Sháním NB kolem 20 000,- a abych se přiznal jsem trochu ztracenej
Jsem student a předpokládám, že na něm budu zejména sledovat filmy, surfovat na netu, sem tam práce v Office, Photoshopu a Cad.. Rád bych si občas zahrál nějakou gamesu, ale neočekávám žádný grafický orgie ( hraju spíš manažery - FM..)
NB budu přenášet docela často a tak bych uvítal odolnější typy. Preferuju 15.4". Rád bych aby měl NB DVD vypalovačku, min. 2GB paměť, matný display a wifi, jen se nevyznám v jednotlivých druzích (a, b, g, n).
Opravdu nemám ani moc páru o tom jakou značku vybírat, ale jako nejshůdnější mi připadali modely od IBM (Lenovo) a HP (Compaq), jen opravdu nevím jaký typ.
Vím, že jsem moc požadavků nezadal, ale rád bych vyslechl radu zdejších odborníků. Díky
NB kolem 20 000,- student
NB kolem 20 000,- student
Naposledy upravil(a) center25 dne 09 říj 2008 21:20, celkem upraveno 1 x.
-
- píše často
HP 6735b si myslím naprosto ideální: [odkaz] Má vyztužené výko displeje, tudíž mu časté přenášení nebude vadit a na výše uvedenné činnosti bude stačit bohatě.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
-
- píše často
Myslim ze se o tom pise v dokumentaci o produktu http://h20195.www2.hp.com/PDF/4AA1-9374CSE.pdf hned na prvni strance
"Vyrobeno pro odolnost. Spolehlivé funkce HP
DuraFinish, podpůrná struktura krytu ze slitiny hořčíku a
funkce HP 3D DriveGuard zaručují, že Váš notebook
zvládne i velké zatížení."
nebo ne?
"Vyrobeno pro odolnost. Spolehlivé funkce HP
DuraFinish, podpůrná struktura krytu ze slitiny hořčíku a
funkce HP 3D DriveGuard zaručují, že Váš notebook
zvládne i velké zatížení."
nebo ne?
Je to chybka... to by cena byla nekde jinde.. Proto je prave tak cenove dostupny, ze nema nektere veci, ktere opravdovy bussines ( v cene kolem 30 000 - 50 000) bezne nabizi. Kazdopadne je to na mile daleko od multimedialnich Asusu, Aceru a beznemu uzivateli, ktery hodla casto cestovat, to staci.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Zpět na „Jaký vybrat notebook“