Ahoj,
vcera jsem normalne vypnul notbuk. Dneska ho zapnu. Rozsviti se mi jen ledky na tlacitku power a ostatnich jako je ovladani hlasitosti atd. Nevim co s tim.Wifi sviti cervene i kdyz je zapnute a ma svitit modre. Kdyz zmacknu capslock tak neraguje ani jeho ledka. Uz jsem ho poslal jednou do opravy s timto problemem ale byl mi poslan zpet ze tomu nic neni. Je pravda ze co mi prisel zpet tak to hned slo bez problemu a ted ten samy problem. Do opravy se mi ho posilat nechce, protoze mi ukradli zdroj..
Nema nekdo zkusenost ? Dekuju
DV6000 - cerna obrazovka
nazdárek, tak mame asi stejný prolém ... akorát stím, že mám dv9000. A ještě bych dodal, že ani nenaběhnou hdd . Zkoušel jsem už i o totální rozebrání a složení a problém se nějak nevyřešil. Na hp.com sem našel nějaký blbosti co sem vyskoušel ještě dřív než sem začal hledat nějaké info "co a proč a hlavně jak" ... vyndání ramek, baterky hdd atd.
Pak mám jeden dotaz:
Pokud jsou veškeré možné periferie odpojené(hdd, mini wifi karta, express slot, klávesnice a ty ostatní blbosti) měl by teoreticky naběhnout obraz na displeji ? Popřípadě co musí být zapojené, aby naběhnul ? dík za kvalitní odpovědi ;-]
Pak mám jeden dotaz:
Pokud jsou veškeré možné periferie odpojené(hdd, mini wifi karta, express slot, klávesnice a ty ostatní blbosti) měl by teoreticky naběhnout obraz na displeji ? Popřípadě co musí být zapojené, aby naběhnul ? dík za kvalitní odpovědi ;-]
U DV6000 a DV9000 velmi často odcházejí grafické karty, buď je potřeba celý čip a paměti vyměnit a nebo překuličkovat a znovu připájet, reflow většinou nepomáhá na moc dlouho, už jsem jich opravil několik, kdyžtak koukněte na web pod tlačítkem WWW u mého profilu.
Dell Latitude D630-T7100-2GB-160GB-14.1"1440x900-X3100
Dell XPS M1530-T8300-4GB-160GB-15,4"1440x900-GF 8400M
Koupím NEFUNKČNÍ nebo POŠKOZENÉ NOTEBOOKY. Děkuji za nabídky.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“