HP EliteBook 8530p
No ja nevim.. Prave moznost 15,4" notasu s integrovanou GK a super provedenim byla pro me jasna volba.. Byt tak EliteBook 6730 s podsvicenou klavesnici a na sklade, je to jasna volba...
Kdyby byl tento EliteBook ale opravdu tichy a vydrzel aspon 4hodiny pri kancelarine, tak by me to nalomilo..
Kdyby byl tento EliteBook ale opravdu tichy a vydrzel aspon 4hodiny pri kancelarine, tak by me to nalomilo..
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Michal27:
Pre teba ano. Ale aj pre inych, ktori by presli z 8ickovej rady a ubrali by peniaze HP nielen priamo (kupou inych modelov) ale aj zvysenim fixnych nakladov pre 8xxx (kedze by sa vyvoj musel rozratat medzi mensi pocet predanych 8xxx).
No a na sklade - na take zabudni. Predavaju sa standardizovane kusy, ak chce niekto nieco podla seba tak musi na oplatku tolerovat dlhsiu vyrobu.
C
Pre teba ano. Ale aj pre inych, ktori by presli z 8ickovej rady a ubrali by peniaze HP nielen priamo (kupou inych modelov) ale aj zvysenim fixnych nakladov pre 8xxx (kedze by sa vyvoj musel rozratat medzi mensi pocet predanych 8xxx).
No a na sklade - na take zabudni. Predavaju sa standardizovane kusy, ak chce niekto nieco podla seba tak musi na oplatku tolerovat dlhsiu vyrobu.
C
Njn... Skoda.. Jeste pockam, co mi napisou a pokud me nastvou, prihodim par tisic a koupim T500.. Cekam uz treti tyden a dozvim se, ze nejsou dily ... No proste na zabiti.. Ale docela me nadchla ta podsvicena klavesnice - opravdu uzasna vec... HPcka ji asi nemaji v priplatkove vybave,co...? To uz je fakt jedina malickost, ktera me drzi od toho, abych nezrusil tu objednavku..Bojim se, ze budu cekat jeste dlouho..
Njn..Baterku maji volne i Precisiony. ThinkPady se zase prohybaji kolem touchpadu. Zadny notas neni dokonaly,ale ve srovnani s multimedialnim Pavilionem je to urcite jina liga.
Jinak napis o te hlucnosti, jestli je hlasity jako minula rada, nebo je nejaka prijemna zmena.
Jinak napis o te hlucnosti, jestli je hlasity jako minula rada, nebo je nejaka prijemna zmena.
Na Elitebook 8530p jsem se byla podívat... protože mě nadchl, když jsem ho viděla na netu... ale za ty peníze to teda podle mého skromného názoru není žádná sláva...
konkrétně:
- na fotkách vypadal líp než ve skutečnosti (a to nemám právě moc vysoké nároky na vzhled - nehledám "holčičí" notebook) - to víko působí imho divně...
- špatně se dal zavřít... člověk musel přesně vědět kde to přitlačit jinak to prostě nedovřel...
- ze spodu měl nějaké nezakryté konektory pro docking atd... zakryté by mi to vyhovovalo víc...
konkrétně:
- na fotkách vypadal líp než ve skutečnosti (a to nemám právě moc vysoké nároky na vzhled - nehledám "holčičí" notebook) - to víko působí imho divně...
- špatně se dal zavřít... člověk musel přesně vědět kde to přitlačit jinak to prostě nedovřel...
- ze spodu měl nějaké nezakryté konektory pro docking atd... zakryté by mi to vyhovovalo víc...
No nezakryte konektory na dock maji i Delly... Prijde mi to naopak prakticke.. Clovek prijde domu, soupne rovnou do dockiny a neresi nejakou krytku.. Vzhled vika - popis mi to bliz - vypadal plastove? Nebo jak.. Taky jsem zaslechl uz reakce, ze na E6500 to vypada prilis plastove...
Ale tady to snad ma byt plast, ne? Nebo hlinik?
Ale tady to snad ma byt plast, ne? Nebo hlinik?
Tak v tom pripade nechapu vytky I kdyz teda na ten Latitude taky nadavaji, ze to nevypada jak magnesiova slitina. Njn... Me staci, ze vim, ze tam je material, ktery je kvalitni a pevny...At to treba vypada jak misa od zachodu... Musim si to HP jit nekam omrknout...
No tak asi je to subjektivní... mně to připadalo, jako by se to víko k tomu zbytku nějak nehodilo... ale je fakt, že působí hodně odolně...
S těmi konektory mě to prostě překvapilo...
Jinak řeč byla pouze o vzhledu... kdybych si nemyslela, že je to kvalitní notebook, ani bych se na něj dívat nešla...
S těmi konektory mě to prostě překvapilo...
Jinak řeč byla pouze o vzhledu... kdybych si nemyslela, že je to kvalitní notebook, ani bych se na něj dívat nešla...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“