Thinkpad R400/R500 seria
notasek uz je doma, 1680*1050 pri 15.4 je vpohode
piskanie sa na chvilu prejavilo iba pri zapnuti tpm modulu (na co presne vlastne je?), inak v pohode
edit: este parkrat piskol, ale nic hrozne
neviete co vsetko mozem dat prec? 91 procesov po spusteni mi pride naozaj vela, niekde tu na fore som videl, co mozem vypnut, ale teraz to neviem najst
piskanie sa na chvilu prejavilo iba pri zapnuti tpm modulu (na co presne vlastne je?), inak v pohode
edit: este parkrat piskol, ale nic hrozne
neviete co vsetko mozem dat prec? 91 procesov po spusteni mi pride naozaj vela, niekde tu na fore som videl, co mozem vypnut, ale teraz to neviem najst
Tak zkousim na tomhle notebooku s ATI hru Titan Quest Immortal throne a je to docela hratelne. nebezi naplno, ale na externim monitoru pres dokinu a DVI na 1280x1024 a trochu oskubane detaily to je OK. Takze podle tohoto testu je o neco rychlejsi nez ATI X700 na byvalem notebooku, ten zkousnul jen Titan Quest, ale datadisk uz byl nehratelny.
Lenovo R500 (WSXGA+, ATI) + dock
ted sem nasel jednu stranku kde je zasjimava konfigurace http://www.nejlevnejsiobchod.cz/index.p ... 25&lang=cz
je to vubec pravda?
je to vubec pravda?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ja som dostal k NB 2 CD:
MS Win XP (Rescue and Recovery Disc)
MS Win XP PRO SP2 (Product Recovery Disc)
Nasledne som urobil downgrade na XP SP 3. PC sa sprava slusne a da sa vyuzit viac RAM oproti VB co bol aj dovod na downgrade.
Aktualizoval som system cez ThinkVantage, ale nefunguje mi hibernacia, rezim spanku a podobne zalezitosti. Mate niekto skusenost ? Subor WindowsXP-KB909095-x86-ENU.exe mi nechce nainstalovat lebo mam SP3, aj tak neviem ci by mi pomohol. Vo VB mi to islo v poriadku bez problemov.
MS Win XP (Rescue and Recovery Disc)
MS Win XP PRO SP2 (Product Recovery Disc)
Nasledne som urobil downgrade na XP SP 3. PC sa sprava slusne a da sa vyuzit viac RAM oproti VB co bol aj dovod na downgrade.
Aktualizoval som system cez ThinkVantage, ale nefunguje mi hibernacia, rezim spanku a podobne zalezitosti. Mate niekto skusenost ? Subor WindowsXP-KB909095-x86-ENU.exe mi nechce nainstalovat lebo mam SP3, aj tak neviem ci by mi pomohol. Vo VB mi to islo v poriadku bez problemov.
Naposledy upravil(a) Sleepy dne 16 říj 2008 22:45, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Thinkpad R500 (NP732XS) | 15,4" WSXGA+ | Intel C2D P8400 | 2GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 3470 | 160GB HDD | XP PRO / Debian
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“