nove hry - oktober/november 08
Libraeon píše: .... kvalita speedu jde do haje uz od Porsche dilu
Hral jsem 1-4, nic jineho ani nebylo.. Potom se ke me dostal az Undergound 2, ktery jsem vyhrál za 3 dny a nějak mě to již nenadchlo.. celá série NFS je už o ničem.. takové hraní na šipkách.. s volantem ani moc nepoznám rozdíl..
spíše jestli něco nevydá Codemaster.. engine na kterým jede Grid a Dirt se fakt povedl a hratelnost na volantu je již opravu skoro jako realita.. to zatím nemohu říct ani o jednom z dílu NFS
ThinkPad T420
- Chlebovnik
- guru
onne píše:.. engine na kterým jede Grid a Dirt se fakt povedl a hratelnost na volantu je již opravu skoro jako realita.. to zatím nemohu říct ani o jednom z dílu NFS
Jenže jestli ti to ještě nedošlo, tak na to si NFS ani nehraje. Je to prostě rychlá arkádová oddychovka a nemá smysl tu hru kritizovat za něco, čím prostě není a být nemá.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
spíše víc jak NFS, mě v poslední době hodně chytilo Test Drive Unlimited... a už by to chtělo pokračování u NFS mi strašně chyběl pohled z kabiny přesně jak je v TDU, takhle se nejlíp řídí...
jinak hlasoval jsem pro GTA 4, protože u GTA a jeho pokračování jsem snad strávil nejvíce času ze všech her co jsem hrál...
jinak hlasoval jsem pro GTA 4, protože u GTA a jeho pokračování jsem snad strávil nejvíce času ze všech her co jsem hrál...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Fallout vypadá hodně dobře, postapokalyptická doba mě fest přitahuje.. ale jsem barbar, předchozí hry jsem nehrál
Ty ostatní mi jsou celkem volné, i když Red Alert, pokud by měl atmosféru první verze (nebo lépe Duny2000).. a GTA jsem vždycky měl jen na takové pojíždění po městě, úkoly mě nebavily. Jo, to taková Mafia 2, to bude jiné kafe
Ty ostatní mi jsou celkem volné, i když Red Alert, pokud by měl atmosféru první verze (nebo lépe Duny2000).. a GTA jsem vždycky měl jen na takové pojíždění po městě, úkoly mě nebavily. Jo, to taková Mafia 2, to bude jiné kafe
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Jestli bude mít Mafia 2 i český dabing, tak určitě. Mafia 1 mě ještě neomrzela a když se hodně nudím, tak si ji klidně nainstaluju. Na svou dobu to byla pořádná pecka. Jedna z nejlepších her, které jsem kdy hrál. Příběh, který měl začátek i konec. Toto jsem u GTA postrádal. Plnění trapných úkolů mě nikdy nebavilo. Příběh taky byl docela nudný. Možná GTA 3 bylo na svou dobu parádní.
ThinkPad T420
dal som NFS lebo nie ze sa tesim ale som strasne zvedavy akym smerom sa poberu....ako posledne kvalitne NFS povazujem MW, ale ako klasik by som skor povedal Hot Pursuit alebo Porsche Unleashed. Dufam ze tpo nedovrzaju ako PRO STREET, co je dobra herna katastrofa. Ale ked tesim tak na GTA 4........
motorky sa daju len dost blbo.....uprav si Agustu MW na plno a uvidis tu jazdu inak odporucam kupit orig. tejto hry...v brlohu za 399 ) a dokupit si cez net megapack: plus 50 aut a nejake 2 tusim motorky....ale Lexus, RUF a vsetko cez net stoja za to......
heretik píše:... a s tym test drive mas uplnu pravdu je to dost dobre, len sa tam motorky nedaju ovladat
motorky sa daju len dost blbo.....uprav si Agustu MW na plno a uvidis tu jazdu inak odporucam kupit orig. tejto hry...v brlohu za 399 ) a dokupit si cez net megapack: plus 50 aut a nejake 2 tusim motorky....ale Lexus, RUF a vsetko cez net stoja za to......
HP Dv5-1060ec
Dell XPS M 1330
Dell XPS M 1330
me svoji dobu strasne chytlo gta vice city...ta moznost kupovat vlastni firmy,aby vydelavaly...taxisluzba, autosalon, klub....fakt jsem mel pysnej pocit vlastnictvi to je v maloktery hre
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback