Spore, The Sims 2 a HP 550
Spore, The Sims 2 a HP 550
Zdarec, prosímvás nevíte někdo čím to je, že jsem naistaloval nově HP550 a hraju například Spore nebo The Sims 2 a po nějaké době mi to hodí modrou smrt. Nemáte tip čím to je? Koukal jsem si při harní na výkon CPU a tenbyl na 50% takže myslím žeto je ok, teplota je taky v pohodě a stánkovací soubor byl 700 MB to by ale nemělo vadit že ne? Posím váas o nějaké nápady jak toto bych mohl vyřešit díky předem 

-
- guru
Můžou to být ovladače, přehřívání grafiky, cokoli... Jako první bych zkusil dohledat, co znamená zpráva, kterou ti modrá smrt píše. Třeba na google toho je dost. Jinak když zkusíš jiné ovladače na grafiku, nic nezkazíš.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
-
- guru
Jinak pokud bys zkoušel ty nové ovladače na grafiku najdeš je na http://www.intel.com/
Naposledy upravil(a) kiposukjange dne 13 říj 2008 18:31, celkem upraveno 1 x.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
-
- guru
odpoved
no na pozadi nemam pustene nic, kdyz se mi to po prvnim nezdaru kdyz jsem nainstaloval system a hru spore tak mi to padlo, tak sem si rikal ze sem treba jak je HP mozny nainstaloval neco pred encima proste to blbe funguje tak sem celej proces opakoval podle toho jak ma byt spravne takze preinstalace pocitace a pak hned po nainstalaci vsech potrebnych ovladacu pro spravny chod systemu em hned instaloval spore a zkusil sem to a jak se dalo ocekavat padlo to, jj ty ovladace zkusim z originalniho serveru, jiank nemate ejste enjakej tip cim by to mohlo byt? zkousel sem mem test doma tedda jeste a ten probhl v poho takze HW chyba na ramce by nemela snad byt. Diky za tak kvapny odpovedi
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
a co je napsane v modre smrti? nebo se to hned resetne? Mas hru original? Jinak klasika nove ovladace procistit OS vycistit registr updatovat hru 

Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
je to notebook pritelkyne budu ho mit zase u sebe v patek takze se pak pokusim pecist neco z modry smrti a kdyztak k tomu pouziju google =) a pak na doporuceni postahuju vsechny nejnovejsi ovladace ke kazdy komponente zvlast a bude a pak reinstal system to bude nejlehci a nejjistejsi. No originalni hru mam a kdybych ju nemel tak by to mohl byt problem jo?
Řešení
Takže po odinstalování ovladačů na grafiku které jsem stahl z hp.cz (nebo i hp.com) jsem nainstaloval nejnovejsi ovladace ktere jsem nasel na intel.com na grafiku GMA X3100. A vše už v pohodě funguje. Diky moc za vsechny rady. Takze kdo to bude jetse nekdy resit tak si stahnete vse z ofi stranek tech casti a bude to ok=) aspon v tomhle pripade to pomohlo. Jeste jednou diky Kosta