Ahoj, už dlouho se rozhoduju mezi těmahle dvěma NB a chtěl jsem se zeptat který z těchto NB byste mi dopuručili. Používal bych to jak na hry tak na náročné programy jako jsou Photoshop a pinnacle studio, CAD a různý takový programy. U ASUSU se mi líbí vzhled a hlavně multimediální touchpad. Slyšel jsem ale že se ACER hodně přehřívá a tak trochu váhám. A ten tuner u ACERU asi moc neviužiju když sídlím na Moravě že?
Tak bych chtěl slyšet vaše názory na tyto NB a po případě který z těchto dvou byste mi doporučili a nebo pokud byste mi doporučili nějaký jiný do 23000Kč. Děkuji za odpověďi
Acer Aspire 5930G-844G32MN nebo ASUS M50VC-AS001C
mám stejný výběr jako ty ale v sázce ještě jednoho koně a to je asus M51VA-AS043C nebo asus M51TA-AS028C jinak co vím tak acer má lepší displej než asus a u asusu odpadávají krytky pantů ale zase asus má otočnou kameru a měl by být rychlejší než acer ale to jsou jen věci co jsem se dočetl různě po netu...budu rád když někdo řekne něco víc...
Asus může být rychlejší leda v opotřebení...grafický výkon nižší asi o 60% a lepší rozlíšení displeje
Romane,kdyby jses bavil 10 hodin deně hudbou a filmy,využiješ multimed.touchpad,jinak ti bude spíše na obtíž,Acer víc topí pokud dlouho paříš v nejvyšší zátěži,to se bude přehřívat i Asusu,pokud se pokusíš rozběhnout novější hru
Romane,kdyby jses bavil 10 hodin deně hudbou a filmy,využiješ multimed.touchpad,jinak ti bude spíše na obtíž,Acer víc topí pokud dlouho paříš v nejvyšší zátěži,to se bude přehřívat i Asusu,pokud se pokusíš rozběhnout novější hru
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „Jaký vybrat notebook“