Takže problém s BT přetrvává a mojí blbostí se i zhoršil :
Prostě BT funguje, ale win vista chce pořád ovladače a ve správcí je neznámé zařízení, tak jsem to odinstaloval+jsem odinstaloval 2 programy od hp, které měli nějakou souvislost s BT (podle popisku na hp.cz) a nainstaloval zpět a od té doby mám dokonce 3 stejné neznáme zařízení BT. Co s tím? Někdo říká, že je to běžná chyba vist, je to pravda?
Mám menší problém, sa mi stáva taká vec že mi úplne zblbne kurzor myšky pomôže len reštart v ovládacích paneloch nastavenie myši reset Touchpad. Neviete prečo to sem tam blbne ?
Zdravím, mám dotaz.
Nevíte, kde by se dal sehnat tento notebook v teto mutaci "6735s (FU372ES)" ? Jedna se o notebook BEZ windows. Da se dohledat treba na czc.cz, ovsem tam take neni skladem.
Dekuji predem za odpoved, mam o nej zajem, ale chci jen bez windows, pujde tam nejspis Debian linux
HP Driver update nefunguje? Nebo HP diagnostics? Neukazujeto nic co chybí?
Chyba Vist to asi nebude,spíš těch super programů od HP.Jaké dva ovladače jsi odinstaloval? Jestli nesouviseli s Bluetooth ale se sběrnicí,bude to chtít ovladače čipové sady/nevím jakou máš/.Driver na bluetoth a spol má 50 Mega/co to tam všechno instaluje?/.Starý musíš odebrat přes správce zařízení,pak instaluj nový
Mist píše:Zdravím, mám dotaz. Nevíte, kde by se dal sehnat tento notebook v teto mutaci "6735s (FU372ES)" ? Jedna se o notebook BEZ windows. Da se dohledat treba na czc.cz, ovsem tam take neni skladem.
Gogo píše:HP Driver update nefunguje? Nebo HP diagnostics? Neukazujeto nic co chybí? Chyba Vist to asi nebude,spíš těch super programů od HP.Jaké dva ovladače jsi odinstaloval? Jestli nesouviseli s Bluetooth ale se sběrnicí,bude to chtít ovladače čipové sady/nevím jakou máš/.Driver na bluetoth a spol má 50 Mega/co to tam všechno instaluje?/.Starý musíš odebrat přes správce zařízení,pak instaluj nový
HP software update říká,že mám vše aktuální. HP diagnostics nemám,skusím to s ním.
Čipovou sadu mám podle everestu AMD rs780m.Ovladače na čip.sadu jsem nenašel.
Jinak jsem zkoušel znovu odinstalovat a naunstalovat toto: