Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
vymluvte mi ho, navrhněte nějakou alternativu (nechci integrovanou grafiku), nebo mě utvrďte v tom, že je to dobrá volba Co MSI, je to průser? Nemáte někdo zkušenosti s tímto konkrétním typem?
Mno samozřejmně že není, ale myslím si, že s takovym rozpočtem jakej mám si nemůžu moc vybírat... Vpodstatě sem chtěl jenom slyšet něco jako: "Mno není to nic převratnýho, ale když to koupíš, tak si nenasereš do bot"
Neni jediný důvod brát to msi. Vem radši tohle: [ ODKAZ ]:
Lepší konstukce, novější platforma, integrovaná grafická karta výkonější než ta v tom msi, delší výdrž na baterie, os v ceně, nižší cena. To vše snad mluví za vše.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
To vlákno splnilo svůj účel a zlámali ste mě na ten HP Comapq 6735s nicméně bych se chtěl zaptat, jestli je pravda, že ta integrovaná grafika je výkonější než ta v tom MSIčku? Nebo to byl jenom štěk do prázdna? Nějak se mi tomu nece moc věřit Vpodstatě ten komp nechci na hraní, ale měl sem zálusk na takovej Oblivion (jediný co sem kdy hrál): pujde na tom HPčku? Díky