Acer Aspire vs. Acer TravelMate
Acer Aspire vs. Acer TravelMate
Zdravím, po dlouhém předlouhém hledání jsem ustálil svůj výběr mezi tyto notebooky: Aspire 5930G-844G32MN http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenst ... -844g32mn/ a TravelMate 5730G-844G32MN http://www.itlevne.cz/zbozi/notebook-ac ... p=z:235470 Původně jsem chtěl Pavilion 1060, ale ten se neprodává a nové 1100 mě nějak nepřilákaly. Notebook bude sloužit v podstatě pro kancelářskou práci, internet, filmy, zpracování fotek. Proč jsem vybral Acer je důvod ten, že počítače značek IBM, Hp business modely a ostatní se mi nelíbí vzhledem a rád bych měl měl dedikovanou grafickou kartu i když žádný hráč nejsem. Proto prosím poraďte co mám koupit. Díky.
ja jen nechapu jednu vec....
nehrajes.... nekreslis v 3D...
na co proboha tak silnou grafiku?
vice zere baterie, vice topi, ... u toho se ti nestane, ze budes mit notebook priu behu na baterii zticha... furt bude funet vetrak....
nehlede na tom, ze ji tam budes mit uplne zbytecne...
to je jako bych si koupil mustanga GT do tesca na nakupy, kdyz bydlim 5 minut od nej...
nehrajes.... nekreslis v 3D...
na co proboha tak silnou grafiku?
vice zere baterie, vice topi, ... u toho se ti nestane, ze budes mit notebook priu behu na baterii zticha... furt bude funet vetrak....
nehlede na tom, ze ji tam budes mit uplne zbytecne...
to je jako bych si koupil mustanga GT do tesca na nakupy, kdyz bydlim 5 minut od nej...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Gogo píše:v tom TMku ta grafika není,je tam 3470 ale magnesiové šasi,takže když chceš odolný,tak TravelMate
Originální Windows Vista® Home Premium, mobilní technologie Intel® Centrino® 2 s procesorem Intel® Core™ 2 Duo P8400, 15,4" WXGA, ATI® Mobility™ Radeon® HD 3650 XT 512MB VRAM, 2x 2GB DDR2, HDD 320 GB S-ATA, DVD Super-Multi, WLAN, Bluetooth®, 0.3DV CrystalEye, 8-čl. baterie, ProFile, FP ... toto je popis ze stránek Aceru, tak jsem pochopil, že ta grafická karta není sdílená ... nebo se mýlím?
Gogo píše:v tom TMku ta grafika není,je tam 3470 ale magnesiové šasi,takže když chceš odolný,tak TravelMate
V tom G co uvadi je -
ATI Radeon HD 3470 XT s až 2048 MB HyperMemory paměti
256 MB vlastní paměti a až 1792 MB sdílené systémové paměti .
Magnesiove sasi potvrzuji- v mem TM 5730 je nad ocekavani pevne
Zpět na „Jaký vybrat notebook“