co je na Rozděleném disku u VOSTRO 1500?
co je na Rozděleném disku u VOSTRO 1500?
Dobrý den chci se zeptat co je nainstalované na předkonfigurovaného recovery disku na DELLech VOSTRO 1500, jestli je to něco duležitého a kde to po případě získám pokud disk sformatuju, dekuju
Re: co je na Rozděleném disku u VOSTRO 1500?
Na recovery disku je skrytá image operačního systému pro případ reinstalace a pak ještě na skryté malé partition je diagnostika. Jinak se to sehnat nedá, tak to chodí jen z fabriky.
A mohu na něj nainstalovat windows xp?, mě se stala totiž jedna věc. chytil jsem nejspis vir a system nejde spustit ani v nouzovim rezimu a potrebuji stoho dostat nejaka data, tak se rozjmýšlím, jestli mám nahrát na tu část kde jsou xpcka linuxy coz a pretahnout data, coz pro me bude orisek ptze se v linuxech nevyznám, nebo mam na ten recovery disk skusit nahrát xpcka , ale tam mam obavu aby se mi nak nepodelal, hlasi mi to ze uz tam óperacni system je....
Wurrzag: Cau, pokud chces zalohovat data a nechce se ti to kutit, pres nejaky open system, tak mas uplne jednoduchou moznost pokud mas vostro 1500, tak ho otoc dole mas ctyri sroubky, ktere oznacuji hdd a potom ten hdd normalne vytahni pripoj k PC a stahni si data co potrebujes........potom ho muzes vlozit zpatky hodit do notesu dvd se systemem co bylo prilozene v kitu a fpoho prehrat....no a muzes frcet dal