Máš tam ale i nějaký problém s ovladačem zvuku HD audio a nějaký problém na sběrnici,to ale neusí souviset s WiFi.Chtělo by to asi nový ovladač čipsetu a Wifi ze stránek Intelu.V síťových adaptérech není nic? A zkoušel jsi tu bezdrátovou síť nakonfigurovat?
jo,ale drivery jsou jen na stránkách Bejjingu v kantonštině,takže tam těžko něco vyčte(š),třeba jen zkoušet ovladače Intelu,jestli na to nějaký sedne
https://downloadcenter.intel.com/default.aspx
kdybych byl u tebe,chytím tě za ručičku a budu ti ukazovat kde máš klikat,abys zkusil nakonfigurovat bezdrátovou síť.Odpověděls mě jen na třetinu mých dotazů a já jsem si někde zapoměl křišťálovou kouli,takže pokud ti správce zařízení nenajde WiFi,pokud jsi ovladač nainstaloval a není ho vidět,pokud si zkusil v síťových připojeních nakonfigurovat bezdrátovou síť a z neznámého důvodu bez jakékoliv hlášky se ti to nezdařilo,pokud máš nainstalované všechny hotfixy od Microsoftu týkající se jakýchkoliv síťových připojení,pokud nedokážeš zjistit,jakou WiFi kartu máš vlastně v notebooku prrrotože jsi nepsal,jestli při instalaci nedošlo k nějakému konfliktu,nebo přerušení instalace z důvodu toho a toho,tak nevím,jestli ti i ta bába Všetečková dokáže poradit
Hned první utilita u všech driverů je Wireless LAN Identification Utility. Stáhls ji a spustil?
Naposledy upravil(a) Gogo dne 22 říj 2008 11:34, celkem upraveno 1 x.
Nech si poslat z Toshiby recovery DVD pro XP, když to neumíš nainstalovat. Pokud máš licenci Vista Business, tak to neni o nákupu licence, ale jen manupulační poplatky. Pokud vim, tak zde taková DVD jsou přímo přibalena v krabici s tim notebookem.
swarm - blog: http://notebookblog.cz Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
no jo, dobrá rada nade vše! Myslíš že mi pošlou Recovery DVD na XP když je tam jen licence na Visty??? Můžu to zkusit, ale moc tomu nevěřim. Nemyslím si ,že by to bylo tím, že bych to neuměl nainstalovat... (už sem si poradil s mořem různých problémků) ale nikdo neni neomylnej, třeba to fakt neumim...
Ještě mě zajímá, je opravdu možné že system tu kartu vůbec nevidí a everest ano??? nemělo by bejt v systemu neznámé zařízení??? Třeba je nakonec problem s HW, a to by mě zajímalo jak je to se zárukou...
Já sem v klidu, nevšim sis že je to jen otázka??? a teď mi prosím vysvětli na co je toto forum když se tu člověk nemůže na nic zeptat aby si hned nepřipadal jak dement??? každej neví co Ty a proto se ptá... třeba... A pořád sem klidnej.
teď k problému... opravdu newim jak dál... třeba budete moudřejší