TOSHIBA Satellite A300-1EG - zkušenosti

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
mitsuki
občas něco napíše

TOSHIBA Satellite A300-1EG - zkušenosti

Příspěvekod mitsuki » 22 říj 2008 13:44

Nedávno mi odešel můj letitý HP, proto potřebuji nový ntb. Hledala jsem stroj do 18tis, podmínkou byl Intel Core 2 Duo, nesdílená grafika a minimálně 2GB paměti. Chci na něm jak pracovat (čili Visual Studio, Eclipse a podobně), tak občas zahrát nějakou tu hru.
Ze všech možností mi svojí konfigurací vyhovuje nejvíc výše zmiňovaný TOSHIBA Satellite A300-1EG.
S touto značkou (a ani řadou ntb) ale nemám žádné osobní zkušenosti. Chtěla bych se tedy zeptat, zda se tu nenajde někdo, kdo zkušenosti má a případně mě třeba chce od koupi tohoto modelu odradit, nebo mě naopak podpořit. Můj starý ntb mi sloužil přes šest let (a kdybych ho nevykoupala, slouží ještě déle) a nevím, zda od této značky můžu očekávat stejnou "výdrž".
Jde mi hlavně o to, jak je na tom ntb s pevností těch plastů. Podle obrázků, co jsem viděla na internetu, se mi zdají celkem měkké, tak jestli se např. na displeji moc neprohýbají. Ptám se kvůli případnému přenášení.
Zajímá jakýkoli postřeh či připomínka ohledně tohoto ntb, spokojenost při každodenním používání a podobně.
S celolesklým provedením jsem smířená (alespoň mě donutí o ten ntb víc pečovat), stejně jako s relativně nízkým rozlišením (časem si chci pořídit monitor) a nížší výdrže baterie, než jsem byla zvyklá.

Předem díky za jakékoli názory.

Dorota
píše často

Příspěvekod Dorota » 22 říj 2008 15:34

Zkus si projít vlákna na této stránce zabývající se řadou A300, případně starší A200. Moc se sice nedozvíš, ale mám za to, že je to proto, že uživatelé si prostě nemají moc na co stěžovat. Plasty jsou opravdu měkké, jak je ostatně v této třídě zvykem, ale svůj noťas nosím téměř denně a denně je v provozu 12-14 hodin, aniž by to na něm bylo více než půl roce znát. Podpora výrobce co se týče ovladačů je dobrá a pokud vím, na servis zde také žádné velké připomínky nejsou.
HP 4520s WT290EA#ARL
Toshiba Satellite A200-1ZB

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 22 říj 2008 20:00

pokracuj tu http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=12510 vytvarat vseobecny thread pre kazdu konfiguraciu A300 nema zmysel.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“