Napr. teraz ked toto pisem je notebook dokonale ticho, ja uz fakt nechapem od coho to je
Pískání ThinkPadu, help!!
-
caver
- občas něco napíše
- Registrován: 10 říj 2008 21:35 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
to plzi: Ahoj, mam podobny problem, aj ked je tazko povedat ci to silne piskanie ako komar som mal, to asi nie. Mam notebook len tri dni a na zaciatku sa mi zdalo ze je celkom tichy a teraz obcas piska ako ten modem (to su prirovnania)
Akurat som napisal na vlakno "Thinkpad R400/R500 seria" tak tam opisujem nieco viac.
Napr. teraz ked toto pisem je notebook dokonale ticho, ja uz fakt nechapem od coho to je
-
plzi
- občas něco napíše
- Bydliště: Plzeň [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
S tim "piskotem" je to jasne co to dela. Je to od nasobice na CPU kdyz se pottaktovava aby setril energie a s tim spojena zmena napeti na Core CPU = nejaka součástka "kondenzator" nebo ci co to vydava.
Moho ted take rict ze to "piska" jak se mu zachce nekdy vic nahlas nekdy jen tak pobrukuje (to by me treba nevadilo ale piskani ano). U me se to deje jen kdyz jedu na baterie. Overeno pri plne zatezi procesoru a pri zadne jak se meni napeti a nasobic piska: nasobic x6 pri 1,313 V na 1596 MHZ a pri zatezy (nebo pres sit kdyz je nastaven na plny vykon a nic neprepina); nasobic x8,5 pri 1,250 V na 2261 MHz nepiska.
Tak ted poradit bych potreboval co je lepsi? Mam notase od Mironetu, mam ho jim vratit a chtit novyho do 14 denni lhuty (mam ho ted 3 dny) nebo to resit jako reklamaci prez ne nebo spis prez Lenovo aby vymenili celou desku atd. Reklamace je asi na delsi dobu co?
Jasny je tohle by se nemelo stavat (zvuk ovlivnuje jak je jaka soucastka vyrobena kazda je vlastne unikatni).
Moho ted take rict ze to "piska" jak se mu zachce nekdy vic nahlas nekdy jen tak pobrukuje (to by me treba nevadilo ale piskani ano). U me se to deje jen kdyz jedu na baterie. Overeno pri plne zatezi procesoru a pri zadne jak se meni napeti a nasobic piska: nasobic x6 pri 1,313 V na 1596 MHZ a pri zatezy (nebo pres sit kdyz je nastaven na plny vykon a nic neprepina); nasobic x8,5 pri 1,250 V na 2261 MHz nepiska.
Tak ted poradit bych potreboval co je lepsi? Mam notase od Mironetu, mam ho jim vratit a chtit novyho do 14 denni lhuty (mam ho ted 3 dny) nebo to resit jako reklamaci prez ne nebo spis prez Lenovo aby vymenili celou desku atd. Reklamace je asi na delsi dobu co?
Jasny je tohle by se nemelo stavat (zvuk ovlivnuje jak je jaka soucastka vyrobena kazda je vlastne unikatni).
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“