HP Compaq nx9420
hp
No ja som si ho povodne chcel kupit,,,Robil som prehlad vsetkych znaciek..Moje poziadavky boli 17' disp a coreduo...Tento notebook vysiel zo vsetkych uplne najlepsie co sa tyka pomeru cena-vykon..A hlavne vykon...Ja som sa nakoniec rozhodol pockat si na Core 2 Duo Merom ktory vyde v koncom leta, ale kamarat si ho kupil a je nadmieru spokojny..Ma myslim tu strednu variantu s T 2400...Hlavne je jednoduchy a ma pevny obal...Vrelo odporucam
Dovolim si zaspamovat mojou recenziou:
http://techsupport.sk/recenzie/nx9420.php a samozrejme pozri www.notebook.cz a www.zive.cz
Inac, dostupne su tri konfiguracie - najdes ich napr. na www.atcomp.cz; casom sa chysta az 11 dalsich (ale to az tak jun-jul).
C.
http://techsupport.sk/recenzie/nx9420.php a samozrejme pozri www.notebook.cz a www.zive.cz
Inac, dostupne su tri konfiguracie - najdes ich napr. na www.atcomp.cz; casom sa chysta az 11 dalsich (ale to az tak jun-jul).
C.
2 dny zkušeností
moje postřehy:
+ velmi "pohledný"
+ relativně lehký
+ jen o něco širší než 15 - do standardní kabely se nevejde, ale jen o fousek
+ klávesnice naprosto špičková, numlock, pgup pgdwn přesně kde mají být apod.
+ instalace. Sice jsme den nadával ale pak mi to přišlo docela v pohodě. Při bootu se zmáčkne F11 a on z té partišny nahraje kompletní windows i se všemi programy. Kupodivu jednodužší než instalovat z čisté vody (čehož jsem byl dříve zastáncem).
- programy. Chvíli trvá než se všechny ty bezpečností programy včetně nortna (60denní licence - to je směšné) odinstalují. Hlavně ty protect tools (já je nechci, co potřebuji kryptované mám).
+ dá se rozevřít úplně naplocho do roviny
+ užší korpus na 17 - díky širokoúhlému LCD - lépe se pracuje s externí klávesnicí (já dělám na židli a notebook mám na otočném rameni a klávesnici pod ním - nejsem pak ohnutý a lcd mám ve výši očí)
-- pozorovací úhly- naprostá tragédie. Naprosto dokonalý a bezkonkurenční notebook naprosto degraduje. Při jakémkoli pohledu je zašednutá vždy minimálně 1/3 plochy. Nemám moc jak srovnávat ale podle mě je to naprosto nejhorší LCS co jsem v životě viděl. Dělal se s tím dá, ale fakt na hranici.
+- Zahřívá se dole trochu více, na klíně by to mohlo vadit, ale spíš myslím že ne.
+ instalace. Sice jsme den nadával ale pak mi to přišlo docela v pohodě. Při bootu se zmáčkne F11 a on z té partišny nahraje kompletní windows i se všemi programy. Kupodivu jednodužší než instalovat z čisté vody (čehož jsem byl dříve zastáncem).
- programy. Chvíli trvá než se všechny ty bezpečností programy včetně nortna (60denní licence - to je směšné) odinstalují. Hlavně ty protect tools (já je nechci, co potřebuji kryptované mám).
+ užší korpus na 17 - díky širokoúhlému LCD - lépe se pracuje s externí klávesnicí (já dělám na židli a notebook mám na otočném rameni a klávesnici pod ním - nejsem pak ohnutý a lcd mám ve výši očí)
-- pozorovací úhly- naprostá tragédie. Naprosto dokonalý a bezkonkurenční notebook naprosto degraduje. Při jakémkoli pohledu je zašednutá vždy minimálně 1/3 plochy. Nemám moc jak srovnávat ale podle mě je to naprosto nejhorší LCS co jsem v životě viděl. Dělal se s tím dá, ale fakt na hranici.
+- Zahřívá se dole trochu více, na klíně by to mohlo vadit, ale spíš myslím že ne.
dvorix píše:moje postřehy:
+ velmi "pohledný"
+ relativně lehký
no ty uhly nevim, me se zdaji ok.
mam ten s T2400, 1680*1050.
Bocni uhly jsou "neomezene" (potom je videt dost odlesku, ale barvy stale stejne) a nahoru dolu se to zjasnuje a ztmavuje, ale neni to nijak hrozny
A jakou mas teplotu? zkus to pres speedfan...a hod sem screen kdyztak.
Bocni uhly jsou "neomezene" (potom je videt dost odlesku, ale barvy stale stejne) a nahoru dolu se to zjasnuje a ztmavuje, ale neni to nijak hrozny
impossible is nothing
HP Compaq nx9420
Core Duo T2400, 1GB RAM, ATI X1600 256MB
HP Compaq nx9420
Core Duo T2400, 1GB RAM, ATI X1600 256MB
mobil-man píše:no ty uhly nevim, me se zdaji ok.
Bocni uhly jsou "neomezene" (potom je videt dost odlesku, ale barvy stale stejne) a nahoru dolu se to zjasnuje a ztmavuje, ale neni to nijak hrozny+- Zahřívá se dole trochu více, na klíně by to mohlo vadit, ale spíš myslím že ne.
1680x1050 je v pohode, mna skor zaujimal dvorix (podla mna ma ten s T2400).
Ale fakt, ze hore-dole su horsie uhly nez vlavo/vpravo je znamy; je to proste vyrobnou technologiou... Tomu proste nezabranis (ibaze si ochotny zaplatit za NB 150 000 Sk...)
C.
Krevety píše:ceco, pls nauc se poizovat citace... predchozi prispevek se necituje, a uz vubec ne citace v citacich
A ja som sakra lenivy na to, aby som pracne mazal citacie (najma ked zaberaju dokopy 3 riadky a ja sa musim nahanat s touchpadom) a aspon sa nestrati nit... Proste nie som idealny; ty snad ano?
Ale ajtak diky za upozornenie...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“