Zdravím,
chtěla jsem požádat o pomoc při shánění notebooku. Jelikož jako správná ženská rozumím těmhle věcem jako koza petrželi a jsem schopná udělat i takovou hloupost, jako se rozhodovat víc podle vzhledu...Pokoušela jsem se sice na internetu hledat něco sama, ale nepřipadám si z toho ani o trochu moudřejší.
Mohu si koupit notebook tak kolem 15ti/16ti tisíc. Vzhledem ke studiu je pro mě nezbytná co nejlepší grafika, ocenila bych co největší kapacitu, co nejlepší přenosnost (abych neměla pocit, že s sebou každý den tahám na přednášky skříň)...a abych nezapomněla, numerická klávesnice by nebyla zrovna na škodu...
Děkuji mnoho za každou radu, moc byste mi pomohli...
prosím o radu při výběru...
Re: prosím o radu při výběru...
Arganthe píše:Vzhledem ke studiu je pro mě nezbytná co nejlepší grafika
Co ma studium spolocne s co najlepsou grafikou? Praveze by mal notas byt tichy a dlho vydrzat, aby sa s nim dali prezit najlepsie 2-3 prednasky a nevyrusoval ostatnych spoluspiacich...
C
Studuji architekturu, takže grafika je také dost významný bod. Ale máš pravdu s tou tichostí, jen jsem žádný hlučný notebook osobně nikdy neviděla, takže to mě nenapadlo...a co se týče výdrže- ta je pravda taky hodně podstatná (máme sice v posluchárnách docela zásuvky, ale jeden nikdy neví)...spíš-to jsem zapomněla napsat- by se neměl po dvou/třech letech rozbít
...původně jsem těch podmínek nechtěla psát kila, abych nebyla za naivku, co chce za patnáct sehnat superstroj... 

Arganthe píše:Studuji architekturu, takže grafika je také dost významný bod. Ale máš pravdu s tou tichostí, jen jsem žádný hlučný notebook osobně nikdy neviděla, takže to mě nenapadlo...a co se týče výdrže- ta je pravda taky hodně podstatná (máme sice v posluchárnách docela zásuvky, ale jeden nikdy neví)...spíš-to jsem zapomněla napsat- by se neměl po dvou/třech letech rozbít...původně jsem těch podmínek nechtěla psát kila, abych nebyla za naivku, co chce za patnáct sehnat superstroj...
Já taky, grafika stačí nejobyčejnější integrovaná, hlučný notebook je každý, některé méně... Vzhledm k tomu, že ale nemáš představu c to znamená, tak ti nebude vadit žáný hluk a každý notebook pro tebe bude lepší než nic a budeš s ním spokojená... Výdrž bude nejlepší u série HP Compaq a dají se sehnat i v téhle cenové kategorii a jejich šasi je dostatečně kvalitní.. Krom toho jsou také tiché a chladné

tak to ti to s tou grafikou holt budu věřit, no...pravda, že náročnost potřebných programů neznám, spíš jsem předpokládala
...ale upřímně, dobrá grafika nikdy není na škodu, že?
co bys teda řekl třeba na tenhle prosím?
http://www.alza.cz/compaq-presario-cq60 ... 102268.htm

co bys teda řekl třeba na tenhle prosím?
http://www.alza.cz/compaq-presario-cq60 ... 102268.htm
-
- Moderátor
spíš, jde o to, že zase ubývá počet vertikálních pixelů, což může řadě lidí vadit...
Naposledy upravil(a) sirius1983 dne 25 říj 2008 19:13, celkem upraveno 1 x.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Tak v tom to je!
tak jsem aspoň zas o zrnko chytřejší
a víte tedy o něčem, co by bylo v tomhle ohledu lepší a přitom zachovalo moje priority?(dobrá, dejme tomu, že grafika mi teda klidně stačí průměrná, zas na druhou stranu jsem ještě předtím zapomněla, že by bodla webkamera...já vím, že ty priority ze mě lezou jako z chlupaté deky, ale co naplat, to bych nebyla já, abych byla schopná všechno povědět rovnou...
)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“