Dead Space
Dead Space
mam takyto problem s touto hrou.Ked ju spustim,zapne sa mi len cierna obrazovka a potom ma vyhodi do visty,ze dead space.exe prestal odpovidat.Skusil som aj hodit new driver ,ale nepomohlo.Nemate niekdo podobny problemy,alebo aspon neviete cim by to mohlo byt .mam sony NR31 Z/S
Nejsi jedinej kdo čeká až se EA rozhoupe a udělá fix. Sleduj to tady http://forums.ea.com/mboards/thread.jsp ... 8&tstart=0.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64
-
- píše často
-
- píše často
Tak už sem to rozchodil. Bylo to tim, že sem měl emulaci joysticku přes webku. Tak sem to odinstaloval a už to frčí. Sice si moc nezahraju simulace ale hned jak to dohraju, tak to tam zase prdnu. Takže suma sumárum: Pokud máme připojenej joystick nebo něco podobnýho (třeba i emulaci) tak pryč s tim a přeinstalujte (nebo to zkuste bez přeinstalování). Snad to někomu pomůže.
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64
-
- píše často
achjo,tak jsem tady nekomu psal, co by mohl udelat a ted mi to dela taky.. hra mi spadne ale vzdy ve stejny casti do Win, ze program prestal pracovat.. vy rikate, ze odinstalovast ovladace, jenze ja mam pripojenou externi klavesnici a externi mys,ale bez driveru,takze nemam co odinstalovat
Toshiba Qosmio F50-108
-
- píše často
-
- píše často
tak jsem zkusil preinstalovat Directx, vypojit mys z usb, odinstalovat Daemon, odinstalovat ovladace na webku, Bluetooth, Face Recognizer a mnohe dalsi a ono mi to proste furt pada ve stejny casti na zacatku.. vy kterym to padalo do Win s hlaskou "Aplikace prestala pracovat" , tak vam se hra ani nespustila, ze? Nevite cim to muze byt? Treba spatna verze hry? Ale instalace a vse vpohode, tak tomu nerozumim
fakt me to mrzi, pze konecne hra co vypda, ze by me bavila z toho soucasnyho velkyho vybveru a ona proste nejde
fakt me to mrzi, pze konecne hra co vypda, ze by me bavila z toho soucasnyho velkyho vybveru a ona proste nejde
Toshiba Qosmio F50-108
-
- píše často
jj to jsem zkousel, ale koukal jsem, ze to pise chyba v programu dead space.exe .. ale dela mi to u originalniho exe i u dvou cracku, tak netusim.. napadlo me, ze bymi nekdo reupl ten exe soubor, ale asi to k nicemu nepovede.. jsem odinstaloval vcera zase dost veci a stejne furt nic.. i preinstaloval hru a ovladace.. direct a nic jeste zkusim naposled reinstal windows, az bude cas a uvolnim misto na disku
Toshiba Qosmio F50-108