Poradte nejaku alternativu k windows media centru, preotze na reklamaciach mi povedali ze to moze byt aj softwarovi problem, respektive co vsetko by som mal urobit aby som softwarovi problem vylucil
Snadnější je vyloučit HW problém, pomůže ti digitální foťák- stačí i v mobilu. Namiř ovladačem do objektivu a na displayi uvidíš, jestli vysílač při stisku dotčených tlačítek vysílá, nebo ne. (Předpokládám, že se jedná o infra ovladač.)
Kámoš si pořídil tento ntb v té silnější konfiguraci a hned jsem si všiml jednoho rozdílu - prohýbá se mu klávesnice a ne zrovna málo. Nejvíc uprostřed, tak mě napadá, jestli jí nemá špatně usazenou, co myslíte?
Čau všem, mám ho taky doma (od 15.10) a asi po 14-ti dnech mi začala blbnou webkamera, v obrazu jsou svislý barevný pruhy a díky tomu je nepoužitelná. Psal jsem na podporu a musí se notebook reklamovat. Zajímalo by mě, jestli se to u někoho taky objevilo.
Ricky,nikdo neví,co tam máš za programy,musel bys je vypsat,nebo hodit screen nainstalovaných programů...
HDD jsem sloučil Acronisem,ale je na to kopec programů na práci s diskem ktreré jsou free
chtel jsem se zeptat na VGA vystup kdyz ho pripojite na externi monitor taky vam v tmavych odstinech problikava ? dela to pouze kdyz je pripojene napajení ntb....je to duvod k reklamaci protoze obcas to leze na nervy....pripojoval jsem to na LCD Samsung 940N