netusimBuldogLV píše:2 Ghost: pls nevies nahodou ci tento shop je doverihodny odkaz ??
Důvěryhodné a Nedůvěryhodné obchody
BuldogLV píše:2 Ghost: pls nevies nahodou ci tento shop je doverihodny odkaz ?? je tam TP R500 za super cenu resp. vsade inde stoji o par tisic viac tak neviem co si mam o tom mysliet . Dik za odpoved
CeCo píše:Center.sk je klasicka garaz - chalani robia webdizajn, predavaju kompy a pod.; take "z kazdeho rozku trosku a nic poriadne".
C
...
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
mobilcarl píše:CeCo píše:Center.sk je klasicka garaz - chalani robia webdizajn, predavaju kompy a pod.; take "z kazdeho rozku trosku a nic poriadne".
C
sorry, vím, že se tu bavíte o obchodech, ale když jsem si tohle přečetl, tak jsem se tady smíchy rozkašlal, CeCo. seš borec
Viem. Ja mam ine prednosti
BuldogLV:
Preco si vyberas same nedoveryhodne obchody? Napr. ten PC Planet vobec nesplna veci ako povinne uvadzanie ICO, DIC, obchodnych podmienok, reklamacnych podmienok... Prestan skrblicit kazdu korunku a vyber si nieco z velkych, znamych a overenych obchodov.
C
BuldogLV píše:2 Ghost: pls nevies nahodou ci tento shop je doverihodny odkaz ?? je tam TP R500 za super cenu resp. vsade inde stoji o par tisic viac tak neviem co si mam o tom mysliet . Dik za odpoved
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... ht=#133871
Ano jedna sa o ten obchod. Ustretovy pristup, ale prilis nie je to profesionalny IT obchod. A dost zmatok. Napr, stale tam maju napisane, ze je na sklade, pritom mne povedali, ze do 3 tyzdnov by mal byt. A este k tomu tam pridali dalsiu rovnaku R500 za este par korun lacnejsie... naozaj neviem co za chaos.
a co takhle Ribbon na Toshiby?
a co takhle Ribbon na Toshiby? Mate zkusenosti?Diky
Ahoj,
chcem kupit tento notas ACER Aspire 6935G.
Rozhodujem sa medzi Alzou a PCexpertom.
U PCexperta je presne o 2000 lacnejsi, no tu na fore som videl zopar ludi stazovat sa na nich. Tak by ma zaujimalo co si myslite? Stoji tych 2000 za to? Co viem, tak s alzou nie su problemy.
Prosim poradte.
Dakujem.
bby
//edit
teraz pozeram, ze na PCexpertovi ma ten notas horsi display. Moja chyba.. No aj tak som nasiel napr RealShop kde je skutocne uz skoro o 2000 lacnejsi
chcem kupit tento notas ACER Aspire 6935G.
Rozhodujem sa medzi Alzou a PCexpertom.
U PCexperta je presne o 2000 lacnejsi, no tu na fore som videl zopar ludi stazovat sa na nich. Tak by ma zaujimalo co si myslite? Stoji tych 2000 za to? Co viem, tak s alzou nie su problemy.
Prosim poradte.
Dakujem.
bby
//edit
teraz pozeram, ze na PCexpertovi ma ten notas horsi display. Moja chyba.. No aj tak som nasiel napr RealShop kde je skutocne uz skoro o 2000 lacnejsi
Naposledy upravil(a) bby dne 30 říj 2008 08:21, celkem upraveno 1 x.
Re: a co takhle Ribbon na Toshiby?
Ribbon je autorizovaný prodejce značky Toshiba... takže žádný problém, sám jsem jeden notes od nich objednával a přišel přesně tak jak řekli...taja píše:a co takhle Ribbon na Toshiby? Mate zkusenosti?Diky
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“