V tom pripade je pes zakopany jinde,... problem s CoD2 jsme zde ani predtim nevyresili (kdyz budes hledat, urcite to tema zde najdes). Zrejme bude problem v ovladacich. Intel grafiky zkratka nemaji zrovna nejlepe propracovane ovladace.
Taky to hraju taky v DX7. Použil jsem ovladače ze stránek Intelu. Mojí grafice docela pomohl flash biosu. To ale je u každého notebooku jinak. COD2 dělá na intel grafikách ale pěkně nepořádek. Někomu to jede a někomu ne. Na stejný problém jsem ještě narazil u CS Source.
onne píše:Taky to hraju taky v DX7. Použil jsem ovladače ze stránek Intelu. Mojí grafice docela pomohl flash biosu. To ale je u každého notebooku jinak. COD2 dělá na intel grafikách ale pěkně nepořádek. Někomu to jede a někomu ne. Na stejný problém jsem ještě narazil u CS Source.
Jak se provádí ten flash biosu? Mám stejný notebook a zkoušel jsem instalovat různé ovladače, ale s jedním problémem si nevím rady. Když hraji CoD4, tak mi bliká spodní polovina displeje a když nainstaluji jiné ovladače, tak to přestane, ale mi bliká spodní polovina displeje u Win
onne píše:Taky to hraju taky v DX7. Použil jsem ovladače ze stránek Intelu. Mojí grafice docela pomohl flash biosu. To ale je u každého notebooku jinak. COD2 dělá na intel grafikách ale pěkně nepořádek. Někomu to jede a někomu ne. Na stejný problém jsem ještě narazil u CS Source.
Jak se provádí ten flash biosu? Mám stejný notebook a zkoušel jsem instalovat různé ovladače, ale s jedním problémem si nevím rady. Když hraji CoD4, tak mi bliká spodní polovina displeje a když nainstaluji jiné ovladače, tak to přestane, ale mi bliká spodní polovina displeje u Win
kolik mas fps pri hrani?to musis mit tak kolem 5-15 ne?
Rozchodil jsem NEED FOR SPEED UNDECOVER,
co je nehratelné : CALL OF DUTY 5 i přez nizké detaily nezvláda ,téže hry soldier of fortune Payback , Elmatador
NFS: Undercover 800×600 car detail: high world detail:medium... bylo to hratelny, ale občas se to zaseklo a naběhlo loading...
detaili jsem snížil na low a jede to uplně super