Doporučte notebook cca 20tis

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
hanka
občas něco napíše
Příspěvky: 6
Registrován: 27 bře 2007 14:51

Doporučte notebook cca 20tis

Příspěvekod hanka » 27 bře 2007 15:24

Chci si koupit notas asi za 20 tis, ale moc se v tom nevyznam, par dnu uz brouzdam po netu, tak uz sem si vytvorila aspon nejakou predstavu parametru- jenze problem je v tom ze si nevim rady v procesorech. Libi se mi Asusy treba A6M-Q093 apod, ma vsechno co bych chtela aby mel, jen nevim jestli neni prave blbej ten procesor, nebo jestli u nej neni neco spatneho kvuli cemu do toho nejit. Kdyz tak poradte treba neco jineho- podobneho, rada si dam poradit. Diky.
Jo- bude to hlavne na praci do skoly, net, hudbu, filmy a nenarocne hry.
http://www.alza.cz/notebook-asus-a6m-q093-d72317.htm

N_eta

Příspěvekod N_eta » 03 dub 2007 11:48

Nevypada spatne, ale musis pocitat s tim, ze jestli nemas OS, tak si ho budes muset dokoupit zvlast. Tenhle ho totiz za tech 21k nema zahrnut v cene. Konfigurace je vice nez dobra, ale daji se za tuhle cenu sehnat i lepsi znacky, nez Asus, za stejnou cenu (s podobnymi parametry) a jeste s OS. za 21k sezenes napr. u Dellu notas s 1GB RAM, grafika sice integrovana GMA950, ale pokud to nechces na nejaky hrani, tak to staci, procesor budto Sempron tusim 3400+ (samozrejme ze cena by pak sla dolu), nebo Turion X2-dvoujadro. OS je XP Home a s Asusem neporovnatelna vec je servis, kterej u notebooku hraje docela dulezitou roli. Je totiz rozdil, kdyz se ti neco rozbije a ty to nekam musis treba na ctrnact dni poslat (nevim jak to je u Asusu), nebo kdyz zavolas do Dellu a oni ti to druhy den prijedou opravit k tobe domu, takze notas nedas z ruky. Ten notebook si muzes sama nakonfigurovat: http://commerce.euro.dell.com/dellstore ... ad&s=czbsd

tomisko

Příspěvekod tomisko » 03 dub 2007 13:10

A jak prosim myslis ze je to s vydrzi baterky (kdyz dam deviticlankovou) a s vahou? u tech konfiguratoru je problem, ze nevis potom hmotnost a jak dlouho to asi pofrci.

diky

N_eta

Příspěvekod N_eta » 04 dub 2007 17:56

Co sem cetl takhle po forech, tak jeden kluk, co mel tenhle Dell s 9-ti clankovou baterkou (procesor Sempron3400+ - ten se tam da jeste taky nakonfigurovat) psal, ze kdyz to mel nabity tak mu to hlasilo myslim 7-8 hodin. S tou 6-ti clankovou to prej jede tak 3,5-4 hodiny. Ale musis to brat s rezervou. Vylozene zalezi na tom, co s tim delas, ptz kdyz budes psat ve wordu, tak ti to treba tech 6, 7 hodin vydrzi, ale jakmile si pustis neco narocnejsiho, tak to mas tak na 4 hodiny. Ale nemam s tim zkusenosti, tak to beru tak nejak zdravym odhadem. A vahu.. to ti fakt presne nereknu. A tam zalezi vlastne jenom na ty baterce zejo, ptz ty ostatni veci na tu vahu nemaj vliv. Ale myslim ze to bude standard neco kolem 2,7-3 kg.

tomisko

6,7 hodiny

Příspěvekod tomisko » 11 kvě 2007 21:39

Teda tak pres sest hodin, to je fakt uz pekne!!! Ale ta vaha, to je ty jo moc. Dekuji ti ale za info


Zpět na „Jaký vybrat notebook“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 65 hostů