Autoadaptér
Autoadaptér
Zdravím,
existuje (máte zkušenosti) s nějakým jiným autoadaptérem pro HP nx7400 než originál za nelidských 3500 kč nebo radši použít zde v srpnu popisovaný Belkin Car Invertor za cca 1400,-
Kamil
existuje (máte zkušenosti) s nějakým jiným autoadaptérem pro HP nx7400 než originál za nelidských 3500 kč nebo radši použít zde v srpnu popisovaný Belkin Car Invertor za cca 1400,-
Kamil
otazka zni, jestli Belkin ma spravnou redukci i na nove HP notebooky ... v poslednich modelech je inovovane napajeni ... zdroje jsou univerzalni pro vsechna nova HP ... jsou "inteligentni" takze poznaji jaky notebook je pripojen a kolik ma poustet energie ... otazka zni, jestli HP prijme jiny nez znackovy zdroj
Já jsem to vyřešil no-name adaptérem do CL (12V), myslím, že stál asi 1800. Protože se bez auta (v pracovním procesu) téměř nevyskytuji, je to pro mě optimální řešení. Není dobré uprostřed jednání s klientem začít shánět zásuvku na 220 a rušit rozplétáním kabelů, navíc tom ty zásuvky někdy ani nejsou dostupné. Jinak co se týká no-name adaptérů je podle mého laického názoru podpořenéno středním elektrotechnickým vzděláním důležité NAPĚTÍ, MAX.PROUDOVÁ ZÁTĚŽ a typ KONEKTORU. Věškerá "inteligentní" správa nabíjení je součástí elektroniky akumulátoru.
Tak jsem koukal na napáječe ... a asi bude lepší belkin (přece jenom se do něj strká standardní zásuvka a nemusím narozdíl od Sunnyho luštit konektor ... jenom dotaz ... lama ... proud nad 12 V mi nic neříká (občas se mnou tak maximálně zaklepe) ... když má notebook Heat emissions 90 W tak by mi měl stačit 120 W belkin .. že?
Tak mi z Lenova napsali, že mají i originál ... viz například: itek.cz
Tak mi z Lenova napsali, že mají i originál ... viz například: itek.cz
-
- občas něco napíše
Můžete mi prosím vás někdo hodit link na nějaký autoadaptér který bude pasovat na HP 6735s ? Objednal sem totiž neorigo tenhle-> http://pocitace.swsystems.cz/index.php? ... de=3244904 a asi mě čeká schánění redukce(ale jaké?), nebo vrácení a koupě nového.
ja bych spis doporucil nejaky ten menic na 230V, do toho si pak zapojis uz cokoliv ( v ramci moznosti vykonu menice)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- občas něco napíše
Hoši, nějak jste se do toho zamotali - ruku na srdce - jak často ho použijete a když už, tak to bude stejně jen na pár hodin.
Osobně mám v šuplíku toto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 10BR0009GV a naprostá spokojenost. Zkoušel jsem na tom svoje MSI GX700 a DELL Latitude DXX.
Výrobce garantuje:
ACER ASPIRE, ASUS, CALIFORNIA ACCES, COMPAQ ARMADA, COMPAQ EVO, COMPAQ PRESARIO, DELL INSPIRION, DELL LATITUDE, FUJITSU-SIEMENS AMILO, GERICOM BELLAGIO, HP OMNIBOOK, HP PAVILION, IBM, SONY, TOSHIBA.
Dávat za car adapter tisíce mi příjde jako holá zbytečnost. Většinu života vám bude ležet v šuplíku...
Osobně mám v šuplíku toto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 10BR0009GV a naprostá spokojenost. Zkoušel jsem na tom svoje MSI GX700 a DELL Latitude DXX.
Výrobce garantuje:
ACER ASPIRE, ASUS, CALIFORNIA ACCES, COMPAQ ARMADA, COMPAQ EVO, COMPAQ PRESARIO, DELL INSPIRION, DELL LATITUDE, FUJITSU-SIEMENS AMILO, GERICOM BELLAGIO, HP OMNIBOOK, HP PAVILION, IBM, SONY, TOSHIBA.
Dávat za car adapter tisíce mi příjde jako holá zbytečnost. Většinu života vám bude ležet v šuplíku...
*** GX700PX-061CZ - 17" WSXGA+, C2D 7500, GF8600M GT 512MB, HDD 500GB 5400ot 4GB DDR2 *** Touch Pro, HTC HD2 ***
-
- píše často
.
Ahoj nechci zakládat nové vlákno ale prosím máte někdo autonabíječku na můj notes popř. můžete mi doporučit nějaké děkuji
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN / 2GHz Intel Core 2 Duo T5750 / 4096MB RAM / NVIDIA GeForce 9500M GS. / OS: MS Windows Vista Home Premium