NETbook za 10000,-?
NETbook za 10000,-?
Který netbook a nebo notebook je za ty prachy nejlepší?
Mam to hlavně do školy
díky
Mam to hlavně do školy
díky
-
- Moderátor
-
- Moderátor
toshiba NB100
Rozhodně doporučuji, já jej mám už nějakou dobu a jsem nadmíru spokojen. Na kancelářské práce plně! dostačující. Je třeba jen vybrat správný typ. V poměru cena výkon je na tom nejlépe Toshiba NB100, nový za 8 tisíc, ale viděl jsem i třeba tohle na aukru:
http://aukro.cz/item510331156_toshiba_n ... _novy.html
Výhody: baterie, přenositelnost, plnohodnotný PC, utáhne i photoshop a corel (v obu dělám profesionálně!)
Nevýhody: pro ty co píší všemi 10 je problém s tím aby se jim vešly prsty na klávesnici, pro nás co píšem 6-9 prsty noproblem, zvykle jsem si do druhého dne. Na monitor se dá zvyknout také, ale není to pro důchodce.
Výhoda mojí Toshiby, mám k ní doma připojený 19" kalibrovaný CRT 1280x1024 a bezproblémů. Myš mám bezdrátovou malou, ale touchpad je na toshibe taky velmi povedený.
http://aukro.cz/item510331156_toshiba_n ... _novy.html
Výhody: baterie, přenositelnost, plnohodnotný PC, utáhne i photoshop a corel (v obu dělám profesionálně!)
Nevýhody: pro ty co píší všemi 10 je problém s tím aby se jim vešly prsty na klávesnici, pro nás co píšem 6-9 prsty noproblem, zvykle jsem si do druhého dne. Na monitor se dá zvyknout také, ale není to pro důchodce.
Výhoda mojí Toshiby, mám k ní doma připojený 19" kalibrovaný CRT 1280x1024 a bezproblémů. Myš mám bezdrátovou malou, ale touchpad je na toshibe taky velmi povedený.
Základ je výdrž na baterie, takže bych vzal něco s 6ti článkovou baterií. Nevím jací výrobci přesně takovými netbooky disponují, ale určitě je to například Asus 901 nebo 1000H. Nejlépe asi 1000H (harddisk, relativně velká klávesnice, Atom). Na 901 se nadá psát z fleku deseti prsty. Na 1000 se dá psát okamžitě (ošahal jsem si oba na Invexu).
Fedora @ Lenovo ThinkPad T460s
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
doporucuji ti acer aspire one a150 cena 7 500kč
intel atom 1,6
1gb ram
Intel GMA 950 224mb
super netbook,eee bych si nekoupil uz jenom proto ze jediny dobry EEE je 1000h a to stoji kolem 10 500,-
kdyz by si si k tomu acer pridal 1500kč muzes si koupit baterii co vydrzi 6 hodin a mel by si za 9 000,- stejne vykony netbook jako eee 1000h
tak si vyber .
intel atom 1,6
1gb ram
Intel GMA 950 224mb
super netbook,eee bych si nekoupil uz jenom proto ze jediny dobry EEE je 1000h a to stoji kolem 10 500,-
kdyz by si si k tomu acer pridal 1500kč muzes si koupit baterii co vydrzi 6 hodin a mel by si za 9 000,- stejne vykony netbook jako eee 1000h
tak si vyber .
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
protoze ty levnejsi maji celeron coz je na nic
navic jsem si zkousel vcera toshiba y100 a reknu vam kdyz jsem si na ni sahl ze zdola byla tepla jako prase
to aspire one neni
a jeste k tem asusum navic vetsina z nich ma prtavou klavesnici malo mista na HDD nebo uz maji rovnou SSD
takze tak bych to hodnotil ja.
navic jsem si zkousel vcera toshiba y100 a reknu vam kdyz jsem si na ni sahl ze zdola byla tepla jako prase
to aspire one neni
a jeste k tem asusum navic vetsina z nich ma prtavou klavesnici malo mista na HDD nebo uz maji rovnou SSD
takze tak bych to hodnotil ja.
-
- Moderátor
V oblasti netbooků nejsem odprůrcem žádné značky, naopak pokud jde opravdu o nejnižší cenu, tak bych acet one klidně doporučil, jen nesouhlasím s tím, že všechny ostatní jsou k níčemu. Přesto bych si ale netbook obecně nekoupil, ale vydal bych se jinou cestou...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“