asus eee 1000H - hlučný větrák?
asus eee 1000H - hlučný větrák?
Ahoj, dnes jsem si přinesla eee 1000H a zdá se mi, že je větrák nějaký hlasitý, je něco co bych mohla udělat já (mimo smíření se a odnesením zpět do obchodu)?:)
Mas tam predinstalovany program(aj klavesu na rychle ovladanie) cym si prepinas medzi rezimmi: power saving, balanced( alebo switching), performance a tusim turbo performance...(neviem ako presne sa to u teba tie rezimi volaju a utilita je v klasickych bookoch power 4 Gear a tam to bude hadam niako podobne...pripadne to mas v manuale spomenute alebo najdes v recenzich na tvoj book )
Tak můj větrák v 1000h se zapíná jenom ve chvílích přehrávání videa, případně práce na kolenou, kde jsou bohužel výdechy na spodní straně, takže tím jak se zacpou, tak zapne větrák, ale je celkem tichý. Ale normálně na stole při zapnuté wifi a práci na internetu, či psaní dokumentů mi větrák nejede a nastaveno mám na Auto. Takže podle mě tam máš něco špatně a klidně bych se nebála hodit to na reklamaci.
Mám týden EEE a tež mě zlobí větráček, hlučnost je dost velká. Normálně bych se s tím smířil a žekl si že je to hol vlastnost, ale jelikož hučí pouze a jenom když je ve vodorovné poloze (nakloněním tak o 5-10stupnu dopredu či dozadu hluk zmizi, např když ho mam vleže na nohach) tak ho asi reklamace nemine.
Nevím, nevím, jestli vám reklamace pomůže, oni to vyrábějí tak aby nepřekročily určitou hranici decibelů, s největší pravděpodobností neuspějete, doporučuji porovnat s jiným ntb, dále pak záleží jaký zvuk slyšíte, jsou zde uživatelé kterým vadí i proud vzduhu který vychází přes mřížku ventilátoru. S tím toho asi moc nenaděláte, chcete výkonný ntb? tak ten topí a musí i chladit!!!