Pískání ThinkPadu, help!!
Datem výroby si tez nejsem jist, ale tohle je to číslo na konci pod čárovým kódem
08/08
ATI
nepíská a nikdy nepískalo
Edit: Datum vyroby je 16.8.2008.
08/08
ATI
nepíská a nikdy nepískalo
Edit: Datum vyroby je 16.8.2008.
Naposledy upravil(a) Gwaihir dne 08 lis 2008 19:36, celkem upraveno 1 x.
MacBook Pro 15"
Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04
Lenovo TP R500 P8400 @ 2.27GHz, 2GB, 160GB, 15.4" WSXGA+, M82XT, Vista Bsnss / Ubuntu 12.04
08/08
ATI
píská
jen pro dodatek bych uvedl že píská dvěma způsoby. zvuk ala "modem" a potom něco co mi připomíná přerušované pípání telefonu, akorát s delšími intervaly. oba zvuky vychází z pravé horní části při pohledu na klávesnici a jsou silnější ze zadní strany.
ATI
píská
jen pro dodatek bych uvedl že píská dvěma způsoby. zvuk ala "modem" a potom něco co mi připomíná přerušované pípání telefonu, akorát s delšími intervaly. oba zvuky vychází z pravé horní části při pohledu na klávesnici a jsou silnější ze zadní strany.
Lenovo ThinkPad R500 | 15,4" WSXGA+ | 2,26 GHz | 3 GB RAM | ATI Radeon 3470 | 500 GB HDD
macabe: ja cakam na vyjadrenie zo servisu do konca tyzdna. Vsetko sa to zamotalo a je to zlozite. Som velmi zvedavy ako to dopadne. Urcite sa tu potom rozpisem ako prebiehala cela reklamacia. Problem je v tom, ze vsetci ludia nereklamuju a potom si lenovo mysli ze to nie je velky problem, ale ono je!
Lenovo R500 P8800 (2,66GHz), 8GB RAM, SSD Intel 520, 1TB Ultrabay, ATI 3400, Win7 64bit
T500 s ATI
Piska (povodne piskal vela, teraz uz menej). Hlavne na sieti pri akomkolvek inom nastaveni ako Maximum battery life. Na baterke som ho este nejako nesledoval.
Inac, u mna to je jasne pocut z priestoru disku - nepredpokladam, ze by okolo disku boli nejake suciastky (hned vedla je UltraBay, takze priestoru tam vela nie je...), takze je celkom realne ze za to moze disk...
Mohli by ste ti, ktori vam to piska (ale aj ti, ktorym to nepiska, pre porovnanie) napisat, aky mate disk? Oznacenie najdete napriklad aj v spravcovi zariadeni, cez Google potom vyrobcu a model podla tohto oznacenia, alebo staci aj to oznacenie.
Ja tam mam Seagate Momentus 5400.4, konkretne:
Piska (povodne piskal vela, teraz uz menej). Hlavne na sieti pri akomkolvek inom nastaveni ako Maximum battery life. Na baterke som ho este nejako nesledoval.
Inac, u mna to je jasne pocut z priestoru disku - nepredpokladam, ze by okolo disku boli nejake suciastky (hned vedla je UltraBay, takze priestoru tam vela nie je...), takze je celkom realne ze za to moze disk...
Mohli by ste ti, ktori vam to piska (ale aj ti, ktorym to nepiska, pre porovnanie) napisat, aky mate disk? Oznacenie najdete napriklad aj v spravcovi zariadeni, cez Google potom vyrobcu a model podla tohto oznacenia, alebo staci aj to oznacenie.
Ja tam mam Seagate Momentus 5400.4, konkretne:
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“