Acer Aspire 8930g - TV tuner
-
- píše často
Acer Aspire 8930g - TV tuner
Chtěl jsem se zeptat, jak se přijímá na tomto NB hledá signál, pomocí nějaké externí antény nebo jak? A kromě TV programů najdou se i rádia? A TV tuner je i na analog nebo jen na DVB-T? Předem děkuji za odpověď.
na tvoje otázky najdeš odpovede v technickej príručke, môžeš si ju stiahnuť tu: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/a ... 920_CZ.pdf
Port TV-in: Umožňuje připojení vstupního signálu z analogových a digitálních televizních tunerů (u vybraných modelů).
Televizní tuner • Digitální televizní tuner podporující normu DVB-T (ak obsahuje dvbt mux aj rádiá najde aj tie)
podrobnosti o možnostiach pripojenia zariadení:
Port TV-in: Umožňuje připojení vstupního signálu z analogových a digitálních televizních tunerů (u vybraných modelů).
Televizní tuner • Digitální televizní tuner podporující normu DVB-T (ak obsahuje dvbt mux aj rádiá najde aj tie)
podrobnosti o možnostiach pripojenia zariadení:
Acer TravelMate 7730G / 17" WXGA+ / Core 2 Duo P8700 2.53GHz / NVidia GeForce CUDA 9600M-GT 512MB / 2x2048MB DDR2 / 500GB 5400rpm 2,5'' SATA + 160GB 7200rpm 2,5'' SATA / DVD Super Multi / 802.11a/b/g / 0.3DV CrystalEye / BT / Vista Business sp2
-
- píše často
Mám Acer 8930 a v balení je digitální anténa.
Ještě dotaz pro všechny: Podle návodu je vidět, že NTB obsahuje i Analogový TV tuner. Avšak zde na fóru jsem dostal odpověď, že analog nemá. Nepodařilo se mi chytit analogový signál ale zkoušel jsem to jen v Microsoft Media Center.
Takže má Acer 8930 také Analogový tuner nebo ne?
Ještě dotaz pro všechny: Podle návodu je vidět, že NTB obsahuje i Analogový TV tuner. Avšak zde na fóru jsem dostal odpověď, že analog nemá. Nepodařilo se mi chytit analogový signál ale zkoušel jsem to jen v Microsoft Media Center.
Takže má Acer 8930 také Analogový tuner nebo ne?
-
- píše často