Mironet
-
- guru
To se mně stalo u DXT Computers, objednal jsem si LCD za 12 000 Kč a druhej den tam bylo "objednávka zamítnuta". To mě taky nehorázně naštvalo.
//Jo a tahat někoho kvůli tomu k soudu bych se vykašlal, prostě se na ně vykašli.
//Jo a tahat někoho kvůli tomu k soudu bych se vykašlal, prostě se na ně vykašli.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Pozor - pokial je niekde takato ponuka tak sa biju 2 zakonne povinnosti:
1, Predat produkt za uvadzanu cenu
2, Ked posielas objednavku tak neuzatvaras kupnu zmluvu, ale davas navrh na jej uzavretie. Uzatvara sa az ked ju obchodnik potvrdi - otazne vsak je, akym sposobom to ma byt.
Kazdopadne sa obchodnik moze ohradit slovami "do vypredania zasob" a vtedy je realna sanca, ze z problemu vyjde cisty ako lalia.
C
1, Predat produkt za uvadzanu cenu
2, Ked posielas objednavku tak neuzatvaras kupnu zmluvu, ale davas navrh na jej uzavretie. Uzatvara sa az ked ju obchodnik potvrdi - otazne vsak je, akym sposobom to ma byt.
Kazdopadne sa obchodnik moze ohradit slovami "do vypredania zasob" a vtedy je realna sanca, ze z problemu vyjde cisty ako lalia.
C
-
- guru
Re: Mironet maže objednávky
honzastrnad píše:Ovšem já mám vše zdokumentované, mam printscreeny obrazovky takže s nimi půjdu klidně k soudu. Rad bych zjistil zkušenosti od někoho kdo taky něco podobného zažil a řešil to, k jakému výsledku nakonec dospěl?
A proč? Budeš platit soudy? Trmácet se k soudu, vyřizovat kraviny...?
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
soudní výlohy platí ten, kdo ten soud prohraje...
z obchodních podmínek mironetu:
jenže taky...
takže - bohužel to mají ošetřený a nevymlátíš to z nich...
z obchodních podmínek mironetu:
2. OBJEDNÁVKA A UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY
...
b) Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v okamžiku potvrzení objednávky ze strany prodávajícího. Objednávku je možné stornovat pomocí kontaktů uvedených u vybrané pobočky.
jenže taky...
5. PRÁVA A POVINNOSTI PRODÁVAJÍCÍHO
...
e) Prodávající má právo od kupní smlouvy (závazné objednávky) odstoupit, stane-li se plnění nemožným, nedohodne-li se s kupujícím na novém plnění.
takže - bohužel to mají ošetřený a nevymlátíš to z nich...
-
- guru
entropy:
Len aby ta podmienka nebola protizakonna Uz som napr. videl, ze v SR ti niektore shopy nevratia plnu sumu v pripade, ze tovar kupis cez internet a vratis im ho ako spotrebitel do 7 dni a maju to aj v obchodnych podmienkach - pricom na SOI mi povedali, ze to tak nesmie byt.
Ak si myslis ze ta o*rbali (holt, obchodnicina je svina), chod najprv na COI - ti su viacmenej zdarma.
C
Len aby ta podmienka nebola protizakonna Uz som napr. videl, ze v SR ti niektore shopy nevratia plnu sumu v pripade, ze tovar kupis cez internet a vratis im ho ako spotrebitel do 7 dni a maju to aj v obchodnych podmienkach - pricom na SOI mi povedali, ze to tak nesmie byt.
Ak si myslis ze ta o*rbali (holt, obchodnicina je svina), chod najprv na COI - ti su viacmenej zdarma.
C
CeCo... no, tak to by stálo za to tu ČOIku zkontaktovat - protože přesně to má mironet v obchodních podmínkách taky ceník mají pěkně dole na stránce s nákupním řádem http://info.mironet.cz/obchodni-podminky/nakupni-rad
Zpět na „Jaký vybrat notebook“