Asus F3Jc - výměna grafické karty
-
- občas něco napíše
franta1969 píše:nezoufejte,už dělají externí graf.karty pro takový jako jsme my
Externí grafická karta nVidia GeForce 8600GT pro notebooky, frekvence 540MHz čip, 1400MHz 256MB DDR3 pamětí, 128-bitové rozhraní, HDTV-out, 2x Dual-link DVI konektor, ExpressCard rozhraní.
7 949,- s DPH
řekl bych že to je silně neekonomické řešení... člověk by musel být opravdový MAGOR aby si to koupil....
-
- občas něco napíše
RaimoK píše:franta1969 píše:nezoufejte,už dělají externí graf.karty pro takový jako jsme my
Externí grafická karta nVidia GeForce 8600GT pro notebooky, frekvence 540MHz čip, 1400MHz 256MB DDR3 pamětí, 128-bitové rozhraní, HDTV-out, 2x Dual-link DVI konektor, ExpressCard rozhraní.
7 949,- s DPH
řekl bych že to je silně neekonomické řešení... člověk by musel být opravdový MAGOR aby si to koupil....
neoháněj se magorama,vzpomeň si,za kolik jsi koupil svýho noťase,dneska ho neprodáš ani za polovic,tím chci říct,že se to začalo teď dělat,tak to bude chvilku trvat,než ty ceny padnou
-
- občas něco napíše
franta1969 píše:neoháněj se magorama,vzpomeň si,za kolik jsi koupil svýho noťase,dneska ho neprodáš ani za polovic,tím chci říct,že se to začalo teď dělat,tak to bude chvilku trvat,než ty ceny padnou
na dobu kdy jsem si kupoval svůj ntb byla ati x1700 256mb kvalitní karta - a dnes stále je - navíc jsem nikdy neuvažoval nad tím cpát do ntb novou grafiku - byť jsem věděl že to není možné!.. navíc doteď co jsem chtěl jsem v pohodě rozjel (co se týče her).. když má někdo v plánu hrát na notebooku tak si má koupit herní ntb i přes fakt, že jsou cenově někde jinde.. nebo si koupit stolní pc nebo konzoli.. tak jako jsem to udělal včera já, objednal jsem si xbox.. jsem soudný člověk a vím že dnes už stěží rozjedu novinky tak aby z toho byl nějaký požitek (far cry 2, gta 4, atd..), raději jsem tedy zvolil za 7500,- nejvýkonnější xbox než za 8000,- špatnou grafickou kartu..
nicméně než spadne cena ext. graf. karty, tak budou dávno notebooky s daleko lepšíma grafickejma kartama za celkem přijatelnější peníze ..
HP 6540b, repro: Logitech Z-5500 (505W)
-
- občas něco napíše