notebook Toshiba A300
notebook Toshiba A300
prosím vás uvažuji nad tímto notebookem a chci na něj znát vaše názory co se týče výkonu, výdrži baterie a konstrukce [ ODKAZ ] vybírám už celý večer notebook a jde mi už z toho hlava kolem. Budu vděčný za každou radu
Díky
Díky
-
BlackDragon
- píše často
Napiš co na tom notebooku budeš dělat a jak často budeš přenášet. Jinak tento notebook určitě není špatná volba. Konstrukce nějaké přenášení snese (tak 2x týdně) a výkon je také dostačující. Jenom výdrž baterie bude max. 2 hodiny (na alze píšou 1:50).
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
-
CeCo
-
BlackDragon
- píše často
No taky jestli chceš hrát hry, tak výdrž bude vždy malá. Výkonná dedikovaná karta žere hodně. jestli cheš ale dělat s grafikou, tak potřebuješ něco s vyšším rozlišením. Např. [ ODKAZ ]
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
ani ne, Acery jsou pěkné šunky, to bude lepší ta Toshiba, ale nezapomeň, že to všechno jsou notesy na stůl, né na strkání do batohu a zpět... na to je určen business segment notesů
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
snažím se najít zlatý střed. Výkon, výdž, cena. U toho Aceru píší všude výdrž 3,2hodiny což se dá a výbava je taky slušná. A zase to přenášení nějak s notasem nehážu a tenhle je myslím dost pevný. A ohebný krček co drží displej na ten je chvála, jak je pevný. Od te Toshiby mě odrazuje 1,5 hodiny výdrže na baterku
-
BlackDragon
- píše často
Co se týče toho aceru, tak 3 hodiny s nim nedáš nikdy. Reálná výdrž bude jako u tý toshiby, tipuju že ještě horší. Na to, jakou výdrž píše výrobce nebo prodejce se vůbec nekoukej, takovou výdrž s tim nikdy nedáš. Spíš si přečti nějaké zkušenosti s daným notebookem. To bude spolehlivější informace.
Ještě co se týče hraní, tak samozřejmě jsem myslel že hraní by bylo jenom s notebookem v síti, ale jestli chceš hrát, tak potřebuješ výkonnou dedikovanou kartu, která bude žrát o hodně více než integrovaná, i když nehraješ.
Ještě co se týče hraní, tak samozřejmě jsem myslel že hraní by bylo jenom s notebookem v síti, ale jestli chceš hrát, tak potřebuješ výkonnou dedikovanou kartu, která bude žrát o hodně více než integrovaná, i když nehraješ.
Naposledy upravil(a) BlackDragon dne 08 lis 2008 15:58, celkem upraveno 1 x.
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
-
BlackDragon
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“