HP Backup and Recovery Manager - chybí
-
- občas něco napíše
HP Backup and Recovery Manager - chybí
Zdravím.
Chtěl jsem si vypálit recovery DVD a všude čtu, že se to má dělat přes výše zmínený HP program. Bohužel na noťasi není a nikde sem nezjistil, kde ho můžu stáhnout/sehnat - na HP sem ho ke stažení nenašel. Jedná se o model Compaq 6530b. Netuší někdo, kde bych ho našel?
Chtěl jsem si vypálit recovery DVD a všude čtu, že se to má dělat přes výše zmínený HP program. Bohužel na noťasi není a nikde sem nezjistil, kde ho můžu stáhnout/sehnat - na HP sem ho ke stažení nenašel. Jedná se o model Compaq 6530b. Netuší někdo, kde bych ho našel?
-
- občas něco napíše
skusal som instalovat tento win co som dostal k notebooku http://img129.imageshack.us/img129/8981/imglw4.jpg na imag.PC vo VMware a neobsahuje to ziadne ovladace ani nic podobne akurat tam netreba zadavat seriove cislo a pri instalacii si nastavujem rozdelenie diskou keby ho teraz nainstalujem a ponecham particiu HP_recovery tak by sa neskor z toho dala nainstalovat vista????
-
- občas něco napíše
To dává smysl, bhžel to neni úplně ideální - aspoň si teda myslim, že Visty takhle zazálohujou systém ve chvíli vytvoření zálohy, přičemž už sem pár věcí odinstaloval a podobně. Nicméně zkusim to, nakonec za to nic nedám.CeCo píše:Tusim ze HPcko to v novych modeloch nechalo na Vistacke vypalenie DVDcka (vraj tam cosi take je). Nemam vsak ziaden novy business model poruke, takze neporadim presne.
C
Ten Recovery manager se zjevně stáhnout nikde nedá.
Každopádně díky.
HP Compaq 6530b
Nehledáš tohle?
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... ob-61280-1
Vypadá to, že hp dodává recovery managera jen k lepším notebookům.
Mám 6735s a v downloadech k němu ten recovery manager taky není.
I když tady http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... 87621.html uvádí hp, že je tam předinstalovaný, tak nevim. Já když kliknu na spustit hp recovery a backup manager, tak se taky nic neděje.
Na netu jsem ještě narazil na tuhle raduohledně vytvoření zálohy systému na dvd: Opravdu to nejde. Chce to vypnlit formular na www.hpinfo.cz a poslou vam zdarma DVD s Vistama.M
Vypadá to, že hp dodává recovery managera jen k lepším notebookům.
Mám 6735s a v downloadech k němu ten recovery manager taky není.
I když tady http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cz/cs/sm ... 87621.html uvádí hp, že je tam předinstalovaný, tak nevim. Já když kliknu na spustit hp recovery a backup manager, tak se taky nic neděje.
Na netu jsem ještě narazil na tuhle raduohledně vytvoření zálohy systému na dvd: Opravdu to nejde. Chce to vypnlit formular na www.hpinfo.cz a poslou vam zdarma DVD s Vistama.M
-
- píše často
HP Bckp&rcvr manager se da stahnout tady ale taky sem tam nemel polozku vypalit recovery media... U hp je to tak, ze pri bootovani stisknes F11 a tim se ti spusti nova "cista" instalace (bohuzel plna i tech nepotrebnych veci od HP) systemu ulozeneho na Recovery_Partition
EDIT: Bckp&Rcvr Mgr je primo v te recovery_partition, tou F11 v POST se spusti a obnovi system. K samotnemu programu se ale dostat neda...
EDIT: Bckp&Rcvr Mgr je primo v te recovery_partition, tou F11 v POST se spusti a obnovi system. K samotnemu programu se ale dostat neda...
Naposledy upravil(a) kryspin.motyczka dne 21 říj 2008 08:51, celkem upraveno 1 x.
Re: Nehledáš tohle?
Miff píše:Na netu jsem ještě narazil na tuhle raduohledně vytvoření zálohy systému na dvd: Opravdu to nejde. Chce to vypnlit formular na [odkaz] a poslou vam zdarma DVD s Vistama.M
Máte s tím už někdo nějaké zkušenosti? Formulář jsem vyplnil, tak jsem zvědav, jestli to není nějaký podvod nebo tak.
Se mi to nezdá zdarma, spíš tam píšou 250Kč..
Takže jen pro schrnutí, mám také Compaq 6735s a chci ho přeinstalovat. Udělat tedy DVD z HP Recovery disku nejde? Můžu jen tedy notebook vrátit do původní podoby pomocí manageru? Dále se chci zeptat, k čemu ej dobrý disk HP Tools?
Podle mě asi stejně nemá cenu nechávat si tam ty dva disky navíc, lepší mít k dispozici celý disk pro sebe stejně ovladače co to instaluje a podobně budou za chvíli zastaralé. Ten HP Recovery neobsahuje samotnou vistu ne? Nebo ano?
Takže jen pro schrnutí, mám také Compaq 6735s a chci ho přeinstalovat. Udělat tedy DVD z HP Recovery disku nejde? Můžu jen tedy notebook vrátit do původní podoby pomocí manageru? Dále se chci zeptat, k čemu ej dobrý disk HP Tools?
Podle mě asi stejně nemá cenu nechávat si tam ty dva disky navíc, lepší mít k dispozici celý disk pro sebe stejně ovladače co to instaluje a podobně budou za chvíli zastaralé. Ten HP Recovery neobsahuje samotnou vistu ne? Nebo ano?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“