Acer Aspire 7730G
Zkoušel jsem Visty a jsem s nimi krajně nespokojený, jediný co je tam moc pěkné je grafika, ale jinak stojí za h...o. Zkoušel jsem si je přeinstalovat na XPéčka a hází mi to modrou smrt, tak jsem si HDD vyndal a dal do jiného noťase a nainstaloval XPéčka tam. Pak jsem si vrátil do mého noťase a zjistil jsem, že modrá smrt nebyla HDD ale něco je v biosu.
Noťas jsem zapnul, mělo tendenci to najet do XP a spadlo to do modré smrti. Poraďte mi jak to vyřeším. Díky
Noťas jsem zapnul, mělo tendenci to najet do XP a spadlo to do modré smrti. Poraďte mi jak to vyřeším. Díky
Dávat zastaralá XP na moderní HW je podle mě nesmysl, XP nejsou schopny to využít. Ale kdo chce kam...
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire 7730ZG
Zdravím všechny přitomné.Tento notýsek sem si taky pořídil a jsem s ním spokojený.Jen mě není jasné jak u něj rozchodit a používat Infračervený vysílač.Podle všeho tam je i s ovladačem ale nějak sem nepřišel na to jak ho spustit.Máta někdo zkušenost.
Ještě jednou se vrátím k rámečku na disk. V pátek mi přišel PPLkem, cena včetně dobírky 349 Kč. Ale je tam menší zrada, na kterou si dejte případní zájemci pozor, poslali to bez šroubků!! Takže mě to zatím drží na polovině šroubků a sháním ten zbytek. Psal jsem do Aceru, zda mi poradí, kde šroubky sehnat, či zda mi je pošlou, teď čekám na odpověď, která přijde nejspíš zítra (psal jsem v sobotu).
Core i5 750@3600 MHz, Gigabyte GA-P55-UD3R, 8 GB DDR3 1600 MHz, Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X, Kingston SSDNow V 64 GB, 2x320 GB RAID0 + 1 TB, 24"+22", Win 7 HP x64
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Acer Aspire One 110-Bw
HTC HD2
Vista nebo XP
Faramir píše:Dávat zastaralá XP na moderní HW je podle mě nesmysl, XP nejsou schopny to využít. Ale kdo chce kam...
Můžete někdo srovnat, jak se bude lišit herní výkon ve Vistách oproti XP? Nejsem si právě jistý, jestli hraní her na notebooku pod DX10 je nějaká výhra a navíc v XPčkách zbyde víc RAMky volné.