vanca píše:Čaute mám Hl90 s win XP a nefunguje mně webka. Ovladače na ni nikde nejsou. Nevíte někdo co s tím?
stou webkou je prolem lebo nanu ovladac nieje
daj si vistu a neries, pri takej zostave nebudes pocitovat ani spomalovanie takze neje co riesit, tak ci tak nanu raz prejdes
inac mne neporadite ohladom toho biosa? uz neviem co ako, spravim boot cd cez nera a napalim tam tie subory s biosom, po napaleni otvorim cd a vsetko je tam, no a ked pozrem na cd v dose, ked si dam vypsiat priecinky tak su tam iba nejake blbosti tusim ze suvisiace s boot cd a dosom, tak som sa dostal na systemovy disk a na plochu a spustil som ten phlash16 stamat resp "phlase16 110.ROM" no a spustilo mi to instalaciu, resp este len kontrolu, zalohu stareho a potom vypisalo ze sa nenasiel bios resp ten subor co chcem nahrat s priponou .ROM alebo image file, tak ja uz neviem kde je chyba, pls poradte niekto ako ste to flashovali, popripade ak by mi niektp spravil image s boot diskom a najnovsim biosom (110) a postol to tu sem s nejakym mensim manualom, thx
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
VBI COMPAL JHL90 1680x1050/ T9300 2,5Ghz / 4GB ram / 250GB 7200.3 / 9600GT 521MB / Zalman NC-1000 Silver