už asi měsíc vybíram notebook.cena tak tech maximálně 21tis.vybral sem Asus A6M-Q107A (cena asi 20 a půl tis. , vyhovuje mi ramka ale zase ne grafika,nevim jestli bych natom rozchodil průměrný hry jako CoD nebo GTA SA ,ještě si mi tu líbí vista).
Dále ACER Aspire5101AWLMi (cena necelejch 22tis-už maximum,zase alspon nějaká grafárna,RAMka 1GB,ale zase "jenom" win XP MCE , ale negativ že je to pomlouvanej ACER.
Jestli máte nějaký zkušenosti s některym nebo nějaký podobný tak budu rád za jakou koliv radu
pomozte mi pls vybrat notebook - max. 21 tis
Moje odpoved zni, kup si toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42380
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- Moderátor
Booze, to rika furt kazdej. Ale k cemu mu je znacka, kdyz to za dany peniz nebude plnit ucel. Kdyz to neni Acer a notebook neni pouzivan na praci, tak je to vicemene jedno. A jestli si nekdo mysli, ze napriklad Dell za 21 000Kc je lepsi, nez MSI za 21 000Kc, tak bych jej vyvedl z omylu. Je to temer to same - proste plastak. Zde uz jde jen o to, ze jeden ma dobry servis a druhy vykonnou GK. Taky jsem na forech porad poslouchal, at jdu do Dellu Insp6400, az mi to lezlo krkem. Takze se radeji budeme drzet pozadavku zakladatele a nebudeme mu predhazovat neco, co by mu nevyhovovalo.
Ja nevim, co furt mate Dell,Toshiba,Asus,FSC,HP za stejnou cenu jsou to samy. Abych to priblizil, tak i Toshiba za 40 000Kc je pekne odflakana. A kdyz si clovek nakonfiguruje Dell za 35 000Kc, tak je stejne kvalitni, jako Asus za 20 000Kc. Ja bych v teto kategorii notebooku rozdily nevidel. Cili nechapu, proc porad resit blbosti. V tehle cenove hladine(tak do tech 50 000Kc), ma kazdy notebook sve minus. A verim, ze se tu najdou taci, kteri by meli vytku i Dell Precision... No jestli jde o image, tak si to HP kup, ale bude dobry tak na psani a na internet.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“