Nefunkční System Update - není v PC, a přitom tam je

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
vk.ref
občas něco napíše
Příspěvky: 14
Registrován: 12 lis 2008 18:25
Bydliště: Jablonec nad Nisou

Nefunkční System Update - není v PC, a přitom tam je

Příspěvekod vk.ref » 12 lis 2008 19:05

Zdravím,

mám takový problém se softem ThinkVantage System Update. Jistou dobu byl můj počítač trochu rozhozený, teď funguje skvěle, ale odnesl to System Update. Zřejmě jsem přišel o instalační balíček System Update.msi, který to po mě požadovalo při snaze o instalaci/odinstalaci. Nepodařilo se mi ho ani obnovit přes restore program, nefungoval. Pokusil jsem se tedy smazat všechny soubory týkající se TV System Update manuálně, a následně odstranit všechny informace, že v NB někdy nějaký System Update byl, z registru - použité programy Baku, Adwanced Windows Care, CCleaner, RegCleaner... a taky ručně přes vyhledávání v regeditu - všechno na houby.

Když spustím poslední verzi setupu systemupdate314-2008-10-20, tak začne extrahovat soubory, pak ohlásí:
"A version of IBM Update Connector or System Update has been detected on your system. For this installation to continue the existing version must be uninstalled. Would you like to uninstall the existing version?"
Čili že jako mám pořád nainstalovanou předchozí verzi TV System Update, takže dám odinstalovat, no a po mém zásahu do registru se celkem pochopitelně objeví hláška "Konfigurační data pro tento produkt jsou poškozena. Obraťte se na pracovníky odborné pomoci."

Dál už opravdu nevím, co bych měl udělat. Třeba mi zbyly nějaké soubory po System Update, ale prostě nechápu, jak ten instalátor pozná, že to mám ještě v PC, když by to z registrů mělo být pryč.

Neměli byste nějakou radu, co ještě udělat, aby se zas System Update rozchodil - resp. aby se dal vůbec nainstalovat?

Mám ThinkPad R61 8918DFG, r.v.2008, Win XP Pro SP3 (Core2 T8100, grafika nVidia Quadro 140NVS, 2GB RAM)

Moc děkuji za nějaké nápady.

V.K.

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 hostů