Ahoj, sháním si počítač, nakonec jsem se rozhodla pro malé modely. Ale váhám mezi eee a wind.
Potřebuji ho na internet, kancelářskou práci, přehrát nějaký ten film. Nic moc náročnýho, ale chci od něj aby vydržel s baterkou, ale i celodenní přesuny v batohu.
Asi jediný rozdíl, kterého jsem si jako laik všimla je pevný disk 120 GB u windu a 80 u eee. Máte s nimi někdo zkušenosti?
Pročetla jsem si forum, ale nikde jsem nenarazila na porovnání těchto dvou. Jestli tu někde je a já si ho nevšimla, tak se moc omlouvám.
Děkuji
který asus eee 100H nebo msi wind U100?
nejspise asus EEE pac vydrzil nejdyl na baterku z techto subnotebooku, jinak s kvalitou zpracovani to nebude ani u jednoho extra slava..
NTB: HP 8510p - GB956EA
C2D T7700 @ 2,4 gHz | 15,4" WSXGA+ 1680 x 1050 | ATI HD 2600 | 160GB 5400rmp | 2GB ram | XPP + Ubuntu 8.10 | Advanced Docking Station 1.1 | 3 years NBD on-site
C2D T7700 @ 2,4 gHz | 15,4" WSXGA+ 1680 x 1050 | ATI HD 2600 | 160GB 5400rmp | 2GB ram | XPP + Ubuntu 8.10 | Advanced Docking Station 1.1 | 3 years NBD on-site
prime srovnani tech dvou je na
http://www.extranotebook.cz/msi-wind-u1 ... t?page=0,4
http://www.extranotebook.cz/msi-wind-u1 ... t?page=0,4
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Jsou k tomu určené
Jestli se nemýlím, tak na to přenášení jsou především určeni. Mám U100.
-
- Moderátor
Odolnost
No, vzhledem k té hmotnosti si myslím, že škody při pádu by nemusely být tak velké, jako když spadne tříkiláč. To že by to odnesly asi úchyty baterie a prolomení rohů, tak o tom nepochybuju, ale který to vydrží za tuto cenu jen tak, že.
-
- Moderátor
Potřeby
No, toto potřebuju na neustálé přenášení a jen pro detekci a nastavování sítě, takže kategorie měřáku. Notes pro výkon bych si bral s větší uhlopříčkou a jen pro přenášení a pak by přišla kritéria kvality víc a za víc. No, toto ale míním řešit až následně pro syna.
edit: Vejde se mi do bedny s nářadím
edit: Vejde se mi do bedny s nářadím
shifty a displej
Asi sem nenapsal, že už mám M310 a jsem spokojený, má to lepší klávesnici i displej a s baterkou 6600mAh, co mi dojde budu na stejné výdrži jako eee. A po určité obavě z wi-finy realtek jsem nakonec s parametry spokojený.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“