Přidám nějaké další zkušenosti.
Grafická karta má výkon nad očekávání. Notebook je velmi tichý. Ale hlavně mě těší kvalita reproduktorů. Když srovnám s jiným ntb (asus 13'..) tak jsou výrazně lepší, dá se na nich i slušně poslouchat hudba.
Multimediální touchpad je vyloženě otravný, hodně často si ho omylem přepnu a než si to uvědomím a přepnu zpátky tak se pár vteřin zdržím. Nevypadá to že by se dal deaktivovat.
Ještě drobnost, nevíte někdo jak deaktivovat senzor pro automatickou úpravu jasu?
Asus M50VN-AS003C
Amra píše:Přidám nějaké další zkušenosti.
Grafická karta má výkon nad očekávání. Notebook je velmi tichý. Ale hlavně mě těší kvalita reproduktorů. Když srovnám s jiným ntb (asus 13'..) tak jsou výrazně lepší, dá se na nich i slušně poslouchat hudba.
Multimediální touchpad je vyloženě otravný, hodně často si ho omylem přepnu a než si to uvědomím a přepnu zpátky tak se pár vteřin zdržím. Nevypadá to že by se dal deaktivovat.
Ještě drobnost, nevíte někdo jak deaktivovat senzor pro automatickou úpravu jasu?
FN+A - přijde mi že to ten jas automaticky nastavuje moc slabej no možná to ještě taky záleží na režimu napájení.
Hele a nevíš náhodou jak na to turbo memory. Já jsem si zkoušel stáhnout intel turbo memory console z http://downloadcenter.intel.com/filter_ ... bmit=Go%21 - jeznže se mi tam pořád instaluje nějaká blbost...
Jinak mam prvně Visty a zdá se mi že pořád pracuje disk - no tak jsem zkoušel vypnout indexování, odinstalovat ten šílenej norton pack ale moc to nepomohlo - jinak jsem se díval a na disk pořád přistupuje program svchost - ale fakt nevím co s tím...
Ten pracující disk může ještě způsobovat to, že Visty přednačítají do operační paměti programy které bys mohl v budoucnu použít. Jmenuje se to superfetch.
O turbo memory modulu jsem nic nenašel. Kde jsi četl, že by tam měl být? Jediné co by mohlo fungovat je readyboost s vlastní paměťovou kartou nebo flash diskem.
O turbo memory modulu jsem nic nenašel. Kde jsi četl, že by tam měl být? Jediné co by mohlo fungovat je readyboost s vlastní paměťovou kartou nebo flash diskem.
m50vn
Co to znamena - Grafická karta má výkon nad očekávání. ??
slo by treba nejake cislo 3d marku ?
dik
jb
slo by treba nejake cislo 3d marku ?
dik
jb
Amra píše:Přidám nějaké další zkušenosti.