FIFA 09 (velké sekání)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
FIFA 09 (velké sekání)
Ahoj.Tak jsem zkoušel Fifu 09 a seká se mně i na střední detaily a to mám GF 9500M GS,což si myslim,že by to měla dát na high.Všiml jsem si,že když je hra zapla a dam CTRL+TAB a Spravce uloh,tak ta hra jeden pouze na 1. jadru,když dám obě,tak hra jede oněco svižnějc,ale stejně se to dost seká.
Má někdo podobný problém?
Má někdo podobný problém?
-
- píše často
a aké máš ovladače grafiky?ja by som stiahol najnovšie a uvidíme http://laptopvideo2go.com/drivers
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
-
- píše často
onne píše:nemáte originální hru, koupit originální.
tak to bych urcite nedoporucoval, protoze funkcnost cracklych a originalnich her se malokdy nejak odlisuje a pokud negunguje ani palena, bude se nutne smirit s tim, ze na tom zeleze si Fifu 09 proste nezahraje.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
ahoj no ja fifu tez ted hraju a hraju ji na 1680/1050 na stredni detaily vypnuto 3d trava a jede mi to krasne ale je pravda ze at to nastavim jakkoli porad se sekaji zabery napriklad pri odkopu brankare jinak zabery na hrace (napr. pri golu) jsou celkem plynule ale naopak se mi stava ze mi nahodne jednou zacas behem hry se zacnou ztracet fps a jako by monitor nestihal je to dost neprijemny na oci a stava se to nahodne ne zase tak casto ale kdyz se to stane nastve to..