Ovladače pro mobilní grafické karty
http://laptopvideo2go.com/drivers?dev=& ... ir=desc&os[]=xp&os[]=vista
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
ahojte prosim vas potrebujem surbe vasu pomoc. Kupil som si notas ACER ASPIRE 6920G a mam tam grafiku GEFORCE 9500M GS a potreboval by som nejaky dobry driver ale mobilny !!! lebo ked hram hry tam mi sekaju a myslim si že je to pre driver ale ako hry idu v poho na plno asi hodku a potom sekaju newem v com može byt chyba ale chcem skusit nainstalovat driver ale newem skade zohnat modnuty driver lebo už so tahal aj laptop2 stranky ci ako a aj tak nic pleas pomožte ak možete cim skor
To může být i přehříváním.ceki píše:hry idu v poho na plno asi hodku a potom sekaju newem v com može byt chyba ale chcem skusit nainstalovat driver
Jinak drivery jsou na http://www.laptopvideo2go.com/ . Jen po rozbalení driveru musíš přepsat .inf soubor modnutým, co je ke stažení s dotyčným driverem.
-
- píše často
dikes ako notebook je novy ma asi 2 tyždne a dost pochybujem že by to bolo pehrievanim dneska som bol a v tej firme co som ho kupoval a oni mi radili aby som si stiahol driver lenze original driver na nvidia stranke mi nejde alebo skor neni mobilny ale stiahol som si modifikovany 180.70 verziu a zatial musim poklepat po dreve že to šlape v poho takže zatial som spokojny ale ak by mohol niekto prosim nahodit odkaz na modifikovany mobilny driver najnovsi ak by mohol byt novsiu verziu ako 180.70 na GEFORCE 9500M GS ak by mal niekto trošku času Ďakujem ale prosim o rovno odkaz na stiahnutie nie na stranku a tam zasa hladat
-
- píše často
ceki píše:dikes ako notebook je novy ma asi 2 tyždne a dost pochybujem že by to bolo pehrievanim dneska som bol a v tej firme co som ho kupoval a oni mi radili aby som si stiahol driver lenze original driver na nvidia stranke mi nejde alebo skor neni mobilny ale stiahol som si modifikovany 180.70 verziu a zatial musim poklepat po dreve že to šlape v poho takže zatial som spokojny ale ak by mohol niekto prosim nahodit odkaz na modifikovany mobilny driver najnovsi ak by mohol byt novsiu verziu ako 180.70 na GEFORCE 9500M GS ak by mal niekto trošku času Ďakujem ale prosim o rovno odkaz na stiahnutie nie na stranku a tam zasa hladat
Já jestli bych mohl poprosit na GeForce 9700m GT + ty beta drivery na GTA jsou jenom na deskopy nebo i na NB GK?