Dobry den.
Mam problem so zvukom na tychto notebookoch. Nedavno sme do firmy zakupili tri notebooky tohto typu. Na kazdom z nich prebehla instalacia Win Vista bez problemov. Vsetky boli aktivovane. A maju aj nalepku ze su kompatibilne s Vistou. Problem je v tom ze na ziadnom z nich nefunguje prehravanie zvuku. Zvuk sa viditelne prehrava, hlasitost je na max, v prehravacoch sa dokonca spustaju rozne vizualne pluginy ale zvuk jednoduchu nepocut. Bezec hlasitosti sa v pohode posuva tam aj spat ale proste zvuk nie je pocut. Skusal som aj vypnut ovladac zariadenia zvukovej karty a vtedy sa Win spraval ako keby nemal zvukovu kartu. Po jeho opatovnom zapnuti sa uz opat viditelne zvuk prehraval no nic nie je pocut. Skusal som aj stiahnutie najnovsich ovladacov no Win vypisal ze aktualne ovladace su najnovsie.
Nevie niekto v com by mohla byt chyba? Dakujem
Lenovo 3000 N100 - Problem so zvukom
Tak jinak nevím jedině ovladače nebo reinstal win což snad nebude nutné a někdo bude mít jiný nápad..
Ale několikrát se mi stalo -upravuju si winy pomocí prográmku nlite který vám udělá nové instalační cd a přidá ovladače či odebere části win které nepoužívaté a nastaví bezobslužnou instalci a co se nestalo pustím pc a jakýkoli film pustím po chvílí je procesor vitížen na plno a okno přehrávače zezelenalo zkoušel sem všechno jiné přehravače kodeky prostě snad všechno jedniné co pomohlo byl reinstal win poté bylo vše v pořádku.. Doufám že nebude te mít tento problém s to jen tak na okraj že se může stát i něco takového
Ale několikrát se mi stalo -upravuju si winy pomocí prográmku nlite který vám udělá nové instalační cd a přidá ovladače či odebere části win které nepoužívaté a nastaví bezobslužnou instalci a co se nestalo pustím pc a jakýkoli film pustím po chvílí je procesor vitížen na plno a okno přehrávače zezelenalo zkoušel sem všechno jiné přehravače kodeky prostě snad všechno jedniné co pomohlo byl reinstal win poté bylo vše v pořádku.. Doufám že nebude te mít tento problém s to jen tak na okraj že se může stát i něco takového
Tak som skusil Linux, distribuciu Ubuntu a zvuk v nej bezal krasne. Linux nepoznam a mp3 mi v nom nesli, potrebovalo to nejake pluginy ale zvuk siel to je hlavne. Avsak vo Viste je problem stale. Pride mi teda uz len jedina moznost a to zle ovladace ale ako zistim aky presne typ zvukovej karty tam je ked v BIOSE nic vicitat nejde?
zvukovka ovladace
na presne tvoj notebook maju na lenovo.com presne ovladace na co len chces, ty si len vyberies oznacenie modelu (nemusis poznat presne zvukovku) a mozes stahovat.......
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“