Pánové prosím dotaz - potřeboval bych nějak rozumně přepínat okna aplikací mezi dva monitory (notebook a externí LCD). Dříve jsem měl nějaký prográmek, který mi přidal vedle tlačítek minimalizovat a zavřít, ještě tlačítko pro přepnutí na externí monitor (a zpět). Bohužel ho nemůžu najít.
Jedná se o monitory s totožným rozlišením, takže by neměl být problém. Samozřejmě přesouvat okna lze i ručně, ale snad existuje i lehčí cesta.
Předem díky za tip.
Jirka
Přepínání aplikací mezi monitory
ahoj, nevim, co mas za OS a jakou grafiku a ovladace, ale u me to jde tak, ze kliknu pravy na horni listu okna, tam je mimo minimalizaci atd.. nabidka "nView options" -> a tam se da poslat okno/aplikace na jiny monitor, nastavit pruhlednost okna atd...
prijde mi ale rychlejsi (jelikoz mam displeje prakticky nad sebou) proste to okno potahnout mysi...
takze nejaka aplikace na to by s emi tez hodila, ale nejak mi to nevadi...
mam xp, nvidii
prijde mi ale rychlejsi (jelikoz mam displeje prakticky nad sebou) proste to okno potahnout mysi...
takze nejaka aplikace na to by s emi tez hodila, ale nejak mi to nevadi...
mam xp, nvidii
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“