Přepínání aplikací mezi monitory

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Warhawk
guru

Přepínání aplikací mezi monitory

Příspěvekod Warhawk » 17 lis 2008 20:56

Pánové prosím dotaz - potřeboval bych nějak rozumně přepínat okna aplikací mezi dva monitory (notebook a externí LCD). Dříve jsem měl nějaký prográmek, který mi přidal vedle tlačítek minimalizovat a zavřít, ještě tlačítko pro přepnutí na externí monitor (a zpět). Bohužel ho nemůžu najít.

Jedná se o monitory s totožným rozlišením, takže by neměl být problém. Samozřejmě přesouvat okna lze i ručně, ale snad existuje i lehčí cesta.
Předem díky za tip.

Jirka

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 17 lis 2008 23:05

ahoj, nevim, co mas za OS a jakou grafiku a ovladace, ale u me to jde tak, ze kliknu pravy na horni listu okna, tam je mimo minimalizaci atd.. nabidka "nView options" -> a tam se da poslat okno/aplikace na jiny monitor, nastavit pruhlednost okna atd...
prijde mi ale rychlejsi (jelikoz mam displeje prakticky nad sebou) proste to okno potahnout mysi...
takze nejaka aplikace na to by s emi tez hodila, ale nejak mi to nevadi...
mam xp, nvidii
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“