zdravim,
muj notik mi obcas ohlasi tuto hlasku pri startu.
PCI IRQ routing table error [02:02:05] http://testx.wz.cz/notik.jpg
o co jde? mam reklamovat? diky vsem za reakci
PCI IRQ routing table error
-
- Moderátor
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Reklamovat můžeš až v případě, že se to nějak negativně projevuje na činnosti zařízení. Jinak totiž nechápu, co bys chtěl reklamovat a myslim, že by to měli problém pochopit i ti, co ty reklamace vyřizují.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
to Peca-on-line
BIOS bych klidne zkusil updatovat (i kdyz jsem to zatim nikdy nedelal) ale nevim zda bych tim neprisel o zaruku??
to swarm
ano problemy jsou i jine. Pocitac je od te doby nestabilni. Nektere aplikace zlobi. Obcas nabehne do woken jen castecne a nic neslape. Obcas naskoci modra smrt ale text v ni neni citelny. Tohle vse se stava ale jen nepravidelne.
BIOS bych klidne zkusil updatovat (i kdyz jsem to zatim nikdy nedelal) ale nevim zda bych tim neprisel o zaruku??
to swarm
ano problemy jsou i jine. Pocitac je od te doby nestabilni. Nektere aplikace zlobi. Obcas nabehne do woken jen castecne a nic neslape. Obcas naskoci modra smrt ale text v ni neni citelny. Tohle vse se stava ale jen nepravidelne.
Zdravim, resil jsem stejny problem, sice jsem jine problemy (mimo teto hlasky) nemel, ale presto jsem bios nahral aktualizovany a chybu mi to odstranilo. BIOS jsem uopdatoval z te winflash aplikace a bez problemu, jinak doporucuji pri update byt napichnuty na el. sit a jeste jako zalohu pouzit baterku, je docela pruser, mozna bych rekl i fatalni, vypadnuti el. proudu behem aktualizace... Jinak po aktualizaci se mi zda, ze mi system nabiha rychleji (coz samozrejme nemuzu rict stopro, ze je to tim...)