Rozpadavajuca sa GeForce 8600
No ked tak citam vase prispevky som velmi sklamany. Mam Fl90v.2 s ktorym som velmi spokojny. Ako nebol by ziaden problem ale...
Odcestoval som do USA a tak skoro sa nevratim. Neviete mi povedat ako predist zniceniu grafiky alebo ako to co najviac oddialit? Dufam ze k tomu nikdy nedojde ale ak nahodou ano neviete mi povedat da sa niekde reklamovat aj v USA?
Odcestoval som do USA a tak skoro sa nevratim. Neviete mi povedat ako predist zniceniu grafiky alebo ako to co najviac oddialit? Dufam ze k tomu nikdy nedojde ale ak nahodou ano neviete mi povedat da sa niekde reklamovat aj v USA?
Ak chete vidiet rozdiel medzi jednotlivymi MXM grafikami.:
http://www.mxm-upgrade.com/types.html
Este rozmyslam ci neskusit tam dat nejaku ati grafiku. Ved tie su tiez MXM...
http://www.mxm-upgrade.com/types.html
Este rozmyslam ci neskusit tam dat nejaku ati grafiku. Ved tie su tiez MXM...
ja si myslim ze se tam nejaka jina MXM grafika taky vejde ale spis mam obavu jak bude pasovat na chlazeni... maji ty grafiky vzdycky jadro na stejnem miste ?
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
No ano. Grafika sa dava do slotu mini pci expres. A toto MXM podla mojich informacii co som zatial zistil su rozmery samotnej karty, umiestnenie cipu a otvory na uchytenie chladica. Tu mate vykresy k jednotlivym MXM normam: http://ulozisko.sk/101427/Electro_mech_spec.pdf
chlape, tebe si dokazu predstavit pouze jako tvyho avatara. vecnej pesimista. kdyz je bez zaruky, je to jeste lepsi protoze tou operaci o zadnou zaruku neprijdes. a vymena grafiky, dejme tomu za 5.000,- te vyjde rozhodne levneji nez novej notebook za 25.000,- ... ja to asi delat nebudu ale kdybych vedel ze to funguje a byl na to nejakej navod tak do toho jdu...
VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
No a kdyz se pak rozbije, tak prijdes i o 5000Kc za kartu a stejne budes muset koupit novej.
A hlavne, pokud jste takovi fanaticti hraci, ze potrebujete vykonnou GK, je nesmysl investovat do vylepseni labtopu. za 5000Kc mas do stolniho PC grafiku, ktera rozbije i notebook za 100 000Kc.
Fanaticky hrac by si jiste mel koupit desktop. A tenj kdo neni hloupy, si radeji snizi detaily a nepremysli, jak narvat do stareho srotu grafiku za nekrestansky peniz...
A hlavne, pokud jste takovi fanaticti hraci, ze potrebujete vykonnou GK, je nesmysl investovat do vylepseni labtopu. za 5000Kc mas do stolniho PC grafiku, ktera rozbije i notebook za 100 000Kc.
Fanaticky hrac by si jiste mel koupit desktop. A tenj kdo neni hloupy, si radeji snizi detaily a nepremysli, jak narvat do stareho srotu grafiku za nekrestansky peniz...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
jenze kdyz snizis detaily v CoD5, tak je ta hra porad pomala a zabrzdena. vsechny reakce sou jakoby o sekundu pomalejsi a ja s tim proste hrat nemuzu. sere me to. a na kompa za 20k nemam. je jasny ze desktop je mnohem lepsi na hry. notebook ale potrebuju protoze cestuju. takze nepripada ani v uvahu varianta ze bych ho prodal... tak dik za radu...
Tak ja sa podelim o skusenost. Grafiku som mal vonku ked som daval na cip teplovodivu pastu. Nebol ziaden problem sa k nej dostat ale je to trosku na nervy kym sa daju plasty dole... Ale ked sa clovek nikam neponahla a ma aspon trochu skusenosti tak neni problem.
No a k tej 9600 ak mi odijde moja a bude sa dat zohnat ta 9600 tak si ju tam urcite dam. 4GB ram je zatial dost a je super ak sa da upgradovat este aj grafika a procesor+HDD. Je to uz ako na PC akurat treba trosku trpezlivost a silne nervy pri vymene...
No a k tej 9600 ak mi odijde moja a bude sa dat zohnat ta 9600 tak si ju tam urcite dam. 4GB ram je zatial dost a je super ak sa da upgradovat este aj grafika a procesor+HDD. Je to uz ako na PC akurat treba trosku trpezlivost a silne nervy pri vymene...
kdyz nemas 20k a mas 5k a vyrazne to pomuze, proc to neudelat ? nema to nic spolecneho s tuzingem ktery osobne nesnasim. je to spis pripad toho, ze mas starej golf a misto okrasnych serepeticek do toho das stavitelnej podovozek a nejakej konik navic. navenek vypada stejne ale lip to funguje...