hry na MSI GX630
hry na MSI GX630
nazdar mam ntb msi gx 630, a vsetko mi tam ide spomalene, dokonca aj starsie hry mi tam sekaju na najslabsich detailoch. Mam tam win xp sp3, vsetky ovladace mam original od vyrobcu. Neviete co by mohlo tento problem spôsobovat?
Ahoj, měl jsem ten samý problém. Dělá to všem, co mají XP. Stačí nainstalovat ovladač pro AMD procesor ze stránky AMD. Dělá to proto, že CPU běží pouze na 533MHz. Problém se mi tímto vyřešil, také se mi vše trhalo.
Teď fachá CoD4 na max 2xAA plynule, FlatOut Carnage taky na max 2xAA, R6Vegas 2 na high.
Teď fachá CoD4 na max 2xAA plynule, FlatOut Carnage taky na max 2xAA, R6Vegas 2 na high.
-
- guru
kde presne
orgasmic píše:Ahoj, měl jsem ten samý problém. Dělá to všem, co mají XP. Stačí nainstalovat ovladač pro AMD procesor ze stránky AMD. Dělá to proto, že CPU běží pouze na 533MHz. Problém se mi tímto vyřešil, také se mi vše trhalo.
Mohl bys prosim hodit link na ten driver co ti spravil? Ja tam hledal, ale nabehlo spousty driveru a nevim ktery
Fakt přínosný příspěvek.Promiň,ale tohle radši nepiš.Navíc od čeho je servis,že? A nemysli si,že značka Dell je něco extra.Třeba víko od displeje má daleko pevnější nový model od MSI GT 735.(srovnáváno s modelem studio 1735)Ale jinak k těm notebookům MSI:opravdu je nejlepší mít tam Visty.(vše je potom bezproblémové).Michal27 píše:Nebude lepsi nehrat hry vubec. Vsechno to zahrivani a tak. Aby to neodskakala nejaka komponenta v notebooku.
tak to je možné, ale i tak je to "něco extra" oproti MSIroman2277 píše:A nemysli si,že značka Dell je něco extra.Třeba víko od displeje má daleko pevnější nový model od MSI GT 735.(srovnáváno s modelem studio 1735).
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
orgasmic píše:Ahoj, měl jsem ten samý problém. Dělá to všem, co mají XP. Stačí nainstalovat ovladač pro AMD procesor ze stránky AMD. Dělá to proto, že CPU běží pouze na 533MHz. Problém se mi tímto vyřešil, také se mi vše trhalo.
Teď fachá CoD4 na max 2xAA plynule, FlatOut Carnage taky na max
2xAA, R6Vegas 2 na high.
zdarec,nemáš náhodou někde link na ten ovladač.dík
DELL VOSTRO 1500
DELL VOSTRO 1500 je dobra mrdka,mel jsem ho a SHOREL po dvou mesicich! az na ten procesor je to leda tak rohozka pred dvere do hospody
Re: kde presne
kusiks píše:orgasmic píše:Ahoj, měl jsem ten samý problém. Dělá to všem, co mají XP. Stačí nainstalovat ovladač pro AMD procesor ze stránky AMD. Dělá to proto, že CPU běží pouze na 533MHz. Problém se mi tímto vyřešil, také se mi vše trhalo.
Mohl bys prosim hodit link na ten driver co ti spravil? Ja tam hledal, ale
nabehlo spousty driveru a nevim ktery
Dej ovládací panely,systém,hardware,správce zařízení,,procesory a dej aktualizovat ovladač a je to.
mivlak píše:tak to je možné, ale i tak je to "něco extra" oproti MSIroman2277 píše:A nemysli si,že značka Dell je něco extra.Třeba víko od displeje má daleko pevnější nový model od MSI GT 735.(srovnáváno s modelem studio 1735).
Ďalšie dieťa čo je presvedčené, že to jeho je určite naaaj
Mal som obe značky, jeden som používal rok, 2. skoro 2, a osobne mi viac sedel msi, či už šlo o výkon, výbavu, či dizajn. Spracovanie bolo u oboch dobré, a pokiaľ ide o spoľahlivosť, vyskytol sa akurát 1 problém s ramkou u Dell. Ale kľudne snívaj ďalej, moje
Naposledy upravil(a) jessy dne 16 srp 2013 07:39, celkem upraveno 1 x.