Tommas píše:ShLn*: To je zvlastni moje okno 3D Drive guard nema zadne zalozky jako mas ty. Co je v nich za moznosti? Mam sice windows xp, ale ovladaci program by mel snad byt stejny. Nebo jestli maji visty nejake dalsi moznosti ktere nejsou pod XP podporovane? Muj screen: https://img143.imageshack.us/my.php?image=hp3dpx0.jpg Jinak ja mam zakladni disk toshiba 250GB.
v tech dalsich zalozkach jsou akorat prava uzivatelu manipulovat s nastavenim.. v tom to nebude
rower99 píše:Ahoj, tak jsem si ho teda koupil za 10 152 bez DPH v Mironetu. Bez OS tedka jsem tam dal XP, a natahal pres USB disk nejaky ty stazeny drivery z HP.com a nejde mi DVD dokonce ani Wwifi,. Mohl by mi někdo poradit co je dobrý z těch ovladačů nainstalovat a co ne?:-) Díky moc
ShLn*: zdarec, me tohle delalo taky, odinstaluj ati amd guard support a HP 3D guard a nainstaluj je pomoci toho souboru install.bat, a nebo nejdriv instaluj amd support a potom teprve hp quard. Me tohle pomohlo.
palad1n píše:ShLn*: zdarec, me tohle delalo taky, odinstaluj ati amd guard support a HP 3D guard a nainstaluj je pomoci toho souboru install.bat, a nebo nejdriv instaluj amd support a potom teprve hp quard. Me tohle pomohlo.
muzes to plz vic specifikovat? co je "ati amd guard support" a zadnej install.bat taky nevidim...
EDIT: ty mas asi win XP ze? ja mam problem ve vistach...
podle me bude problem obdobny... jde o postup.. Kdyz jsem ted instaloval windows, hp guard mi taky nefungovalo, tak jsem vse odinstaloval a nainstaloval jsem postupne .. nejdrive amd guard support a teprve potom hp 3D guard a pak to slo... musis restartovat, aby se zmeny projevili.
palad1n píše:podle me bude problem obdobny... jde o postup.. Kdyz jsem ted instaloval windows, hp guard mi taky nefungovalo, tak jsem vse odinstaloval a nainstaloval jsem postupne .. nejdrive amd guard support a teprve potom hp 3D guard a pak to slo... musis restartovat, aby se zmeny projevili.
chtel sem ti uz predtim napsat, ze amd guard support je jenom pro xp... (na strankach hp je jenom u xpecek) ale pak sem si rek, ze to zkusim:)... no a kupodivu to zafungovalo
Je to ochrana disku před nárazy. Laicky řečeno - tento systém rozpozná prudší pohyb notebooku (volný pád) a automaticky nastaví hlavičky disku do parkovací polohy. Po nárazu tak nehrozí riziko, že "škrtnou" o plotny a dojde ke znehodnocení dat. Možná to není úplně přesné ale myslím že to tak nějak funguje.
HP 6735b (KU211EA), AMD Turion64 X2 RM-70, 2GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 3200, 160GB HDD, 15.4" WXGA
Nespomaluje to práci s diskem? Připadá mi to jako fajn věc. Jen nevím, zda li bych ji využil Ale pokud to "zastaví" disk při zavření ntbku tak to má svá + i -, třeba pokud chceme aby ntbk kopíroval data v zavřeném stavu.. nebo se pletu?
rower99: nene disk se odstavi az kdyz notebook prenasis se zavrenym vikem (aspon teda me). Kdyz mam notes na stole a zavru mu viko, tak dal pracuje a u HDD blika ledka modre.
Kdyz se HDD odstavi, tak sviti oranzove.
Jinak jeste kdyz je notes pripojenej adapterem, tak se me HDD neodstavi ani pri pohybu.
HP 6735s | Athlon X2 QL60 1.9 GHz | 1x2GB + 1x1GB RAM | HD 3200 | Win 7 Professional (64bit) | přes 2 roky spokojenost
Zdravim vsechny, narazil jsem na problem.. Nevite jak vypnout jen monitor? .. CHtel bych pocitac mit pusteny pres noc, ale zare monitoru i pres ztlumeny jas me porad budi, tak jestli je moznost vypnout jen monitor, aby notebook pracoval normalne:)
Ahoj. Koupil jsem si tenhle notebook. Nainstaloval XP. Problém mám, že nemohu stáhnout ovladače + software ze stránek hp. Prostě v prohlížeči zadám stáhnout a on napíše že stránku nenalezl. Volal jsem na podporu hp a tam prej vše funguje. Proto bych chtěl někoho poprosit zda by mě nemohl nějak ovladače poslat. Třeba v raru na nějaké uložiště. Moc děkuju