v tech dalsich zalozkach jsou akorat prava uzivatelu manipulovat s nastavenim.. v tom to nebudeTommas píše:ShLn*: To je zvlastni moje okno 3D Drive guard nema zadne zalozky jako mas ty. Co je v nich za moznosti?
Mam sice windows xp, ale ovladaci program by mel snad byt stejny. Nebo jestli maji visty nejake dalsi moznosti ktere nejsou pod XP podporovane?
Muj screen: https://img143.imageshack.us/my.php?image=hp3dpx0.jpg
Jinak ja mam zakladni disk toshiba 250GB.
HP Compaq 6735s
-
ShLn*
- občas něco napíše
-
Coolman
- občas něco napíše
Re: DVD ROM driver?
A stahoval jsi drivery odsud? https://h20000.www2.hp.com/bizsupport/T ... nvOID=1093rower99 píše:Ahoj, tak jsem si ho teda koupil za 10 152 bez DPH v Mironetu. Bez OS tedka jsem tam dal XP, a natahal pres USB disk nejaky ty stazeny drivery z HP.com a nejde mi DVDdokonce ani Wwifi,. Mohl by mi někdo poradit co je dobrý z těch ovladačů nainstalovat a co ne?:-) Díky moc
Mně teda DVD jela hned sama od sebe a Wifi jen s ovladačem. Klidně tam můžeš dát všechny ovladače, tím nic nezkazíš.
-
palad1n
- občas něco napíše
-
ShLn*
- občas něco napíše
muzes to plz vic specifikovat? co je "ati amd guard support" a zadnej install.bat taky nevidim...palad1n píše:ShLn*: zdarec, me tohle delalo taky, odinstaluj ati amd guard support a HP 3D guard a nainstaluj je pomoci toho souboru install.bat, a nebo nejdriv instaluj amd support a potom teprve hp quard. Me tohle pomohlo.
EDIT: ty mas asi win XP ze? ja mam problem ve vistach...
-
palad1n
- občas něco napíše
podle me bude problem obdobny... jde o postup.. Kdyz jsem ted instaloval windows, hp guard mi taky nefungovalo, tak jsem vse odinstaloval a nainstaloval jsem postupne .. nejdrive amd guard support a teprve potom hp 3D guard a pak to slo... musis restartovat, aby se zmeny projevili.

HP 6735s AMD X2 1.9GHZ 2GB DDR667 HD 3200
-
odin27
-
ShLn*
- občas něco napíše
chtel sem ti uz predtim napsat, ze amd guard support je jenom pro xp... (na strankach hp je jenom u xpecek) ale pak sem si rek, ze to zkusim:)... no a kupodivu to zafungovalopalad1n píše:podle me bude problem obdobny... jde o postup.. Kdyz jsem ted instaloval windows, hp guard mi taky nefungovalo, tak jsem vse odinstaloval a nainstaloval jsem postupne .. nejdrive amd guard support a teprve potom hp 3D guard a pak to slo... musis restartovat, aby se zmeny projevili.
dik moc za pomoc
-
rower99
- občas něco napíše
hp 3D guard
hp 3D guard - k čemu je to dobrý? Respektive, stojí to za to instalovat?
-
PavelH
- občas něco napíše
Je to ochrana disku před nárazy. Laicky řečeno - tento systém rozpozná prudší pohyb notebooku (volný pád) a automaticky nastaví hlavičky disku do parkovací polohy. Po nárazu tak nehrozí riziko, že "škrtnou" o plotny a dojde ke znehodnocení dat. Možná to není úplně přesné ale myslím že to tak nějak funguje.
HP 6735b (KU211EA), AMD Turion64 X2 RM-70, 2GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 3200, 160GB HDD, 15.4" WXGA
-
CeCo
-
rower99
- občas něco napíše
-
Tommas
- občas něco napíše
rower99: nene disk se odstavi az kdyz notebook prenasis se zavrenym vikem (aspon teda me). Kdyz mam notes na stole a zavru mu viko, tak dal pracuje a u HDD blika ledka modre.
Kdyz se HDD odstavi, tak sviti oranzove.
Jinak jeste kdyz je notes pripojenej adapterem, tak se me HDD neodstavi ani pri pohybu.
Kdyz se HDD odstavi, tak sviti oranzove.
Jinak jeste kdyz je notes pripojenej adapterem, tak se me HDD neodstavi ani pri pohybu.
HP 6735s | Athlon X2 QL60 1.9 GHz | 1x2GB + 1x1GB RAM | HD 3200 | Win 7 Professional (64bit) | přes 2 roky spokojenost 
-
palad1n
- občas něco napíše
-
Blooby
- občas něco napíše
vypnutí monitoru
Stačí si v nastavení napájení nastavit vypínání monitoru po určitém čase.
HP 6735s CPU AMD QL-60 2GB RAM Win XP Pro
-
Krtekpaja
- občas něco napíše
Ovladače
Ahoj. Koupil jsem si tenhle notebook. Nainstaloval XP. Problém mám, že nemohu stáhnout ovladače + software ze stránek hp. Prostě v prohlížeči zadám stáhnout a on napíše že stránku nenalezl. Volal jsem na podporu hp a tam prej vše funguje. Proto bych chtěl někoho poprosit zda by mě nemohl nějak ovladače poslat. Třeba v raru na nějaké uložiště. Moc děkuju