Dobrý den
potřeboval bych poradit co se dá dělat s politou klávesnicí u 2dny starého notebooku.
Včera se mi do ní vylil sladký nápoj,nacož jsem odpojil notebook od zdroje a od baterie a nechal ho do rána vyschnout.Dnes ale nejde pořádně psát,klávesy po zmáčknutí zůstavají dole a sekají se.
Jaké vás napadají možnosti řešení tak aby notebook nestratil záruku.
Politá klávesnice na hp 6730s
Koukam ze nejsem sam taky se mi to stalo akorat s rozdilem ze jsem prevrhnul colu. Taky bych rad vedel jak vyndat klavesnici ale je pravda ze to odnesly jen 4 klavesy ktere jdou stuha, skusenost popriste nic nedavat na stul.
HP 6730s 15.4, C2D 2,0 T7870, 2GB Ram, ATI Mobility Radeon HD 3430, 250GB HD, Windows Vista Premium.
HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.
HP Compaq 7400.C2D 1.66,1GB Ram,hdd 250GB,Display 15.4,Wifi, Bluetooth, dvd-rw,Win Xp.
Tie ntb maju nejaku ochranu proti poliatiu? Mal som za to ze ked nieco cvrknem na klavesnicu, tak to stece dovnutra...
Ako je na tom 6670?
PS: pred niekolkymi mesiacmi schytal moj ntb horucu kavu najma do citacky kariet, fire-wire, prednych diod. Hned na to vyhodil Win nejake hlasky, po ususeni ale ide dalej a citacka kariet funguje uplne normalne... dufam, ze mu to este dlho vydrzi...
Ako je na tom 6670?
PS: pred niekolkymi mesiacmi schytal moj ntb horucu kavu najma do citacky kariet, fire-wire, prednych diod. Hned na to vyhodil Win nejake hlasky, po ususeni ale ide dalej a citacka kariet funguje uplne normalne... dufam, ze mu to este dlho vydrzi...
HP Pavilion dv6670ec, 4GB RAM, Windows 7 RC x64
O poliati klavesnice sme mali jednu prednasku, kde nam nazorne ukazovali ako to vlastne (ne)funguje Princip je v tom, ze "proti poliatiu odolna klavesnica" sa snazi odviest tekutinu niekam mimo hlavnych suciastok (povacsine opticka mechanika) tak, aby ste mali sancu chytro ulozit pracu a vypnut notas.
Samozrejme to necakaj od lacnych notasov ako 6x30s ci Pavilion, tato vymozenost je smerovana do business sektoru.
C
Samozrejme to necakaj od lacnych notasov ako 6x30s ci Pavilion, tato vymozenost je smerovana do business sektoru.
C
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“