Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ nastaveni grafiky ati x1300
Pánové taková otázka ..Jak vám šlapu visty na 5101 a vydrří vám dýl baterka nez v XP ?? mam tady image CZ vist a nevim jakou edici instalovat....ktera by byla nej pro ten muj notebook niz niže? ja bych volil premium edition asik..... ! Jinak jsem visty mel a psalo mi to ze to chce ovldace na PCI cosik.........nevim co když mam jen grafku v PCI express a pak dalsi dva sloty volné.............ale jinak to byla ultimate verze a pohodička............diky za každej postřeh ohledně vist '__!
Tak vcera jsem zakoupil taky Acera Aspire s 2 GHz Turionem a chipsetem ATI 1100 a grafikou X1300.. Zatim jsem spokojen, na baterce tedka ctu web asi uz 2.5 hodiny.. Zkousel jsem nahrat CoD 1, protoze ho dost hraju a kdyz jsem to spustil tak zadny problem.. jeste vyzkousim nejakou novou hru.. Ale jak rikam, zadny problemy me zatim nepotkali.. tak doufam ze se me to vyhne
noo ja mel asi tech 1680 priblizne.. neni to moc velky rozdi.. muze to byt taky nastavenim v ati ovladacich... da se to hodne regulovat jestli to spis bude na vykon nebo kvalitu...
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
hmm tak tech 200 bodu v tom 3D marku bych zase tak moc nebral. na reklamaci to urco není....mi taky delala problemy ze začatku grafika a v servise zjistili že je porušená image na recovery disku a tu opravili a vse už je v poho.....tak teda nevím... ale je to zajimave že při stejne konfiguraci notebooku máš jiný výkon...