Příspěvekod Tom350 » 26 lis 2008 10:35
Pánové, jak to máte s downground na XPčka?
Já jsem downgroundnul a sliboval jsem si od toho zvýšení výkonu - přece jenom XPadla nejsou tak náročné na Visty, které sežerou dost výkonu pro svoje "efekty".
Instalace v pohodě, systém šlape, ale přijde mi, jako kdyby se někdy spomaloval procesor a hlavní problém s grafikou - třeba některé stránky na internetu se mi sekají(některé fakt hodně), to předtím s Vistou nedělalo(net mám 10MB/s takže rychlostí připojení to není). Digitální TV (co máme na koleji) se mi občas taky jemně kousala. Zkoušel jsem nejnovější obladač od ATI, ale vůbec to nepomohlo.
Máte někdo podobný problém? Jak to řešit? Protože uvažuju jít zpět na Visty, tohle je jako kdyby měl notebook o 40%méně výkonu (pro rýpaly - chladí se furt stjně jako s Vistou:) )
A další věc s XP - jak jste vyhráli nad režimy napájení? Není mi jasné, který podtaktovává procesor, který ne apod.
EDIT:
a-tom píše:Jde nějak vypnout přepínání na plochu když zesiluju nebo zeslabuju reproduktory?
jde
někde tady na foru to je popsané nebo tu je odkaz jak to vyřešit. Hledej...
minulost:
HP 6735b AMD Turion(tm)X2 ZM-82, 4GB DDR II, ATI HD 3200 WSXGA+ 15,4" 1680 x 1050, 2,5 kg
současnost: Sony VAIO YB1S1E/S AMD VISION, 11,6" 1366 x 768 AMD Dual-Core E-350, ATI Radeon HD 6310, 2GB DDR III, 320 GB, 1,4 kg cca 6 hodin výdrž