Neviem sa rozhodnúť...
Neviem sa rozhodnúť...
Zdravím...Akosi sa neviem rozhodnúť aký si mám kúpiť PC...
V živote som sa tým nezaobral a tak sa nejak nevyznám...
Rozhodujem sa medzi SONY Vaio VGN-FW21E a Acer Aspire 6935G-844G32BN
Dúfam, že mi poradíte, lebo Sony sa mi páči ako imidžvá záležitosť ale odrádza ma slabá grafická karta..
Acer ma zas priťahuje čo sa týka systémového vybavenia...
Ďakujem a som zvedavý na názory
V živote som sa tým nezaobral a tak sa nejak nevyznám...
Rozhodujem sa medzi SONY Vaio VGN-FW21E a Acer Aspire 6935G-844G32BN
Dúfam, že mi poradíte, lebo Sony sa mi páči ako imidžvá záležitosť ale odrádza ma slabá grafická karta..
Acer ma zas priťahuje čo sa týka systémového vybavenia...
Ďakujem a som zvedavý na názory
Prenášať ho budem minimálne a aj keď áno, tak ho hodím do auta a idem..Tak beriem, že to bude niekoľko-krát ročne...
Cena by som bol radá aby som sa dostal do tých 28tis Kč...
Inak čo sa týka použitia, klasicky net,škola, občas nejaká hra a keď zostane čas tak aj nejake tie 3D programy, ale to mi ajtka vydrží iba chvíľu
Cena by som bol radá aby som sa dostal do tých 28tis Kč...
Inak čo sa týka použitia, klasicky net,škola, občas nejaká hra a keď zostane čas tak aj nejake tie 3D programy, ale to mi ajtka vydrží iba chvíľu

No uvažoval som nad PS3 a lacnejším noťasom, ale už nebudem nič kombinovať a vymýšlať...Dnes sa na nich pojdem pozrieť osobne asi do Alzy, neviem kam inam ísť a tam uvidím, ktorý ma chytí za srdce
A čo sa týka DT aj NB tak sa dostanem na podobnú cenu a naozaj nepotrebujem 2 bedne...Hrať naozaj hry, tak to neriešim, ale jediné čo si zahrám je CS, takže chcem aby mi tam bežalo CSko

A čo sa týka DT aj NB tak sa dostanem na podobnú cenu a naozaj nepotrebujem 2 bedne...Hrať naozaj hry, tak to neriešim, ale jediné čo si zahrám je CS, takže chcem aby mi tam bežalo CSko

Nie na CS by to malo stačiť, ale čo ak sa rozhodnem pre nejakú novú hru...Predsa NVIDIA GeForce 9600M GT s 512 MB namna posobí lepšie ako ATI Mobility Radeon HD3470.
Ale vravím nevyznám sa v tom, preto som tu a pýtam sa
Respektíve má niekto ešte nejaký návrh na dizajnovo pekný a výkonný NB?
EDIT: V cenovej hladine ako tieto 2..
A čo potom taký FALLOUT 3?
:idea: Dodržuj základní pravidla fora a nepiš 2 příspevky pod sebe, ale edituj původní příspěvek! Děkuji. Sirius 1983
Ale vravím nevyznám sa v tom, preto som tu a pýtam sa

Respektíve má niekto ešte nejaký návrh na dizajnovo pekný a výkonný NB?
EDIT: V cenovej hladine ako tieto 2..
Ghost píše:pesza: na CS-ko ti staci ta grafika v tom vaio notebooku bohato aj s rezervou.
A čo potom taký FALLOUT 3?
:idea: Dodržuj základní pravidla fora a nepiš 2 příspevky pod sebe, ale edituj původní příspěvek! Děkuji. Sirius 1983
vykonnejsia grafika ale okrem vyssieho vykonu znamena aj nizsiu vydrz na baterie a vyssiu hlucnost alebo teploty (vykonnejsia grafika produkuje viac tepla).
na tej ati rozbehas aj fallout3. ta nvidia v tom aceri je ale 2x vykonnejsia takze si zvaz co je pre teba dolezitejsie.
na tej ati rozbehas aj fallout3. ta nvidia v tom aceri je ale 2x vykonnejsia takze si zvaz co je pre teba dolezitejsie.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“