Nabíhání Lenovo N100...
Nabíhání Lenovo N100...
Zdravím, vím,že už se zde toto téma probíralo,ale chtěl bych se zeptat ještě jedenkrát... Mám notebook Lenovo 3000 N 100 - 512 MB RAM centrino duo 1,66MHz. Při spouštění windows se spouští i procesy think vantage solution ( myslím,že tak nějak ) což značně zpomaluje nabíhání win ( spuštění systému až do "uklidnění" trvá cca 3 minuty ). Při spuštění se mi automaticky spouští jen icq a lišta s nástroji pro zvuk. kartu audigy2 PCMCIA ( ta by neměla mít vliv - naběhne do 10 sec. ). Co je pro mne zarážející ale je,že i v klidovém režimu, kdy není spuštěn "žádný" program je využito ( ne méně než) 380 MB stránkovacího souboru...Zajímalo by mě které procesy běží a jestli by se nedali omezit ( například nějaké bezpečnostní) nebo to může být způsobeno virem ( ty ale pravidelně kontoroluji...) Dík za odpovědi
No,uvažuju o tom to jo,ale známý má třeba acer 2 roky starý,taky 512 ram a nabíhá do 40 sec...při spuštění má využito tak max 200Mb ramek... Tak si myslím,že to má parametryaby to mohlo fungovat i rychlej...
A které přesně ty programy by se daly...nevis?
A které přesně ty programy by se daly...nevis?
Naposledy upravil(a) sukowach dne 10 dub 2007 23:46, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“