downgrade r500
downgrade r500
Zdravim rozhodl jsem se pro downgrade z visty na xp u meho pristroje thinkpad r500. Mam cd s xp, ale nemam seriove cislo. Pri koupi notebooku jsem mel visty jiz nainstalovane. jedna se vista business. Potrebuji poradit, jak na ten downgrade steb by tep. Downgrade jsem zatim nikdy nedelal a tak bych chtel od vas pomoc.
-
- guru
treba 1 gb ram ti sezere vista kdezto xp ti sezere petinu toho. Ve win xp pracuji delsi dobu a chci mit sjednoceny notebook s desktopem. Ve viste hledam nastaveni napajeni dve hodiny atd. Proste kdyz ta moznost tady je a visty me nic noveho neprinasi, tak nemam duvod zustavat na viste. Pomuzes mi, nebo me budes kritizovat za to, ze chci udelat downgrade?
Prave ze nemam Cd od lenova. Respektive mam tu dve CD ale nevypada to jako instalcni cd xp. na jendom je napsano for use with microsoft windows xp rescue and recovery Disk. Na durhem je napsano Product recovery disk Microsoft windows xp professional SP 2. Pokud jsem to pochopil dobre, tak se jedna o recovery cd.
-
- guru
pc_tomik píše:treba 1 gb ram ti sezere vista kdezto xp ti sezere petinu toho. Ve win xp pracuji delsi dobu a chci mit sjednoceny notebook s desktopem. Ve viste hledam nastaveni napajeni dve hodiny atd. Proste kdyz ta moznost tady je a visty me nic noveho neprinasi, tak nemam duvod zustavat na viste. Pomuzes mi, nebo me budes kritizovat za to, ze chci udelat downgrade?
Kritizovat určitě ne, ale co tak testuju na notebooku XP a Vistu tak jsem dospěl k závěru, že XP mně nic lepšího nenabídně a že ve Vistě se dělá lépe a ještě to lépe vypadá. S tou ramkou to samozřejmě také není tak horé, Vista možná o něco sežere více, ale při práci to nijak nepocituji, Vista valí minimálně stejně rychle jak XP. A vzhledem ke stokorunovým cenám ramek je to vlastně jedno.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
kiposukjange nespamuj tu offtopicom, toto sa tu neriesi.
pc_tomik: toto sa tu uz riesilo. je na to cele vlakno http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=5211
pc_tomik: toto sa tu uz riesilo. je na to cele vlakno http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=5211
ThinkPad R500 : Intel Centrino 2 : P8400 @ 1066 MHz FSB : 2GB DDR3 RAM @ 1066 MHz : X4500MHD : Windows 7 Professional @ 32 bit
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“